Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (177)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se nesla ve stejném duchu jako první, jiná byla hlavně v postavách a trochu zamotanějším ději, ale jinak jela skoro ve stejné šabloně jako jednička, což je možná trochu škoda. Od půlky a ke konci série ale nabírá neskutečné tempo, sází jeden zvrat za druhým a ukazuje se, že všechno je jinak, než původě vypadalo. Nakonec překvapivě povedená a možná o něco lepší , než první série, což se často nestává. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

✧ 𝟏. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟸𝟾.𝟷𝟸.𝟸𝟶𝟷𝟿 // 𝟐. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟹𝟶.𝟷𝟸.𝟸𝟶𝟷𝟿 // 𝟑. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟷𝟽.𝟷𝟶.𝟸𝟶𝟸𝟷 // 𝟒. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟿.𝟸.𝟸𝟶𝟸𝟹 ✧ joe goldberg je seriovy vrah a stalker. ma tendenci chranit svoji vysnenou zenu, protoze jeho matka ho nikdy neochranila. posedlost prameni z jeho detstvi, kdy zastrelil pritele jeho matky a pote byl presunut do detskeho domova. odtud si ho prevzal kruty a prisny majitel knihkupectvi, ktery joea casto zamykal ve sklenenem boxu, kam nejdrive patrili jen vzacne knihy, nicmene pak ho joe zacal vyuzivat i pro jine ucely. jeho stalkovani mu usnadnuji socialni site. jevi se jako “dokonaly muz”, ale ve skutecnosti to je nemocny clovek, jenz nevi, ze to co dela, je spatne… — beck jsem nemela vubec rada; prvni serie se mi nezdala nudna, avsak vic jsem si oblibila serii druhou. love quinn ve treti serii prepla z airplane modu do psycho modu a oficialne se z ni stala seriova vrazedkyne (chudak henry :D)! rodinny zivot proste neni pro joea. a ani nebyl pro love. jsem hodne zvedava na ctvrtou serii. 🧢✨ UPDATE: 4. série nebyla nic moc, nicméně konec potěšil! ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Na tom seriálu něco je, něco, co mě táhlo k další a další epizodě... první série se mi líbila značně víc než ta druhá, kterou jsem sledovala s dost velkýma pauzama. Fakt tam bylo dost momentů, kdy mě to moc nebavilo... až ten konec začal být poměrně zajímavý, i když taky dost šílený a překombinovaný. Občas cítím nějaké náznaky Dextera, ale toho jsem měla fakt ráda i jako postavu... Joe... pořád čekám, kdy dostane co si zaslouží, fakt mu přeju, aby pykal, nemůžu si pomoct, prostě se mi ta postava nelíbí... nepřeju mu, aby mu to procházelo, jak mu to prochází... ale seriál mě bavil. Na pokračování jsem docela zvědavá, ale jedničku už asi nepřekoná... uvidíme. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, kterému jsem dokonale propadl a který na období několika dní zafungoval jako moje soukromé guilty pleasure (jednak považuji binge-watching veskrze za ztrátu času, a jednak to má strašně nepravděpodobný děj - ano, díky tomu je to tak zábavné, ale je to prostě extrémně nevěrohodné, sledovat, co všechno hlavní postavě prochází). Nejvíc mě na tom asi bavil vývoj hlavní postavy - cesta, kterou ujde od začátku do konce třetí série, je skutečně neuvěřitelná. Ale taky tam hraje spousta hezkých hereček, je tam asi milion dějových zvratů a každá epizoda je tak dokonale vypointovaná, že člověk hned musí vidět další, a i postavy jsou celkově velmi dobře napsané, takže je prostě splněno asi vše, aby to člověka do sebe vtáhlo a aby hlavní postavě nakonec fandil, ačkoli je to hodně nebezpečný člověk, a tenhle amorální prvek je na tom možná to nejvíc fascinující (a protože jsem neviděl Dextera, kterého všichni s You srovnávají, tak nemám naštěstí tendence to srovnávat taky a můžu si to užít samo o sobě). ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Musím uznat, že jsem to nečekal, ale stalker Joe a jeho vyprávění příběhu o osudové ženě, si získalo mou pozornost. Právě jeho komentář mi přišel jako ona nejzajímavější součást i díky němu vás to do děje překvapivě dobře vtáhne. Pozornost, kterou to vyvolalo, si to ale zaslouží, protože je to slušně zpracovaný nápad. A rozhodně není těžké si užívat postavu Joea, hlavně protože mu to ostatní postavy dělají hrozně jednoduchý. Hlavní hrdinka Beck je sice pěkná holka, ale její naivita či hloupost mě několikrát vážně zklamala. Ještě horší je to pak s postavami, kterými se obklopuje v čele s nejlepší kamarádkou. Ani Joe však není bez chyby, vadilo mi, že mu až podezřele všechno vychází a prochází. Jak začátek skvěle bavil, tak konec mě trochu zklamal. Zakončení jsem sice čekal a jsem rád, že přišlo, ale poslední scéna je vysloveně špatně. Podle mě měl být You jeden z těch dobrých seriálů, co má jednu podařenou a uzavřenou řadu. Pokud pokračování, tak v podobě antalogie. 2. série Upřímně jsem si nedovedl představit smysluplné pokračování, ale tvůrcům se podařilo vytvořit přechod v příběhu, který smysl přeci jen dával. Z Joea se stává Will a utíká před svým osudem do nového města, kde pozná novou lásku, ale minulost se ho samozřejmě snaží dohnat. Dobře je, že druhá série se nesnaží jen opakovat to, co fungovalo předtím a místo toho přichází s pár novými věcmi. Několik překvapivých zvratů (odhalení v závěru) a ten skvělý komentář hlavního hrdiny, který v sobě prostě má něco, co vás ke sledování přitáhne. Navíc postava Love mě bavila víc než Beck. Závěr opět otevřel dveře pro další sérii, ale bojím se, že pokud to nebylo překombinované doteď, tak během ní už to bude. Ale třeba se pletu, druhou sérii jsem tady nechtěl a když jsem ji dostal, tak si myslím, že je ještě o něco lepší než ta první a já byl pozitivně překvapen. 3.série Třetí řada je vlastně ještě šílenější než předtím. Joe a Love se přestěhují do relativně klidného předměstí, aby společně vychovávali syna. Jenže idylka nevydrží ani pár minut a jako obvykle se začnou věci hroutit. I když je pravda, že tentokrát je to zásluhou impulzivní Love, po které musí Joe zahlazovat problémy. To byla sice zajímavá změna tempa, ale musím přiznat, že tahle řada už mě nezaujala jako ty předchozí. Závěr samozřejmě připravil pokračování a odstranil několik překážek, které by ho dělaly příliš komplikované. I přesto se obávám, jestli to může ještě nabídnout něco zajímavého a nového, nebo jestli už se bude pouze točit v kruhu. 4. série Nový start v Londýně mě bavil a hlavně první polovina měla zajímavý spád, "Eat the Rich Killer" měl něco do sebe, ale rozuzlení se mi netrefilo do noty. Takže jsem trochu zklamaný z té druhé poloviny a z toho, jak se to všechno nakonec vyvrbilo. Každopádně jsem zvědav na to, jak se to v páté řadě úplně ukončí a co se vlastně bude dít, když Joe nebo zase Joe. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)
  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)
  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama