Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (177)

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hustý. A já si říkal, že po Dexterovi psychopat podobných rozměrů už nepřijde. A vida, je tu Joe! První řada se Netflixu povedla, uvidíme, jestli stejnou laťku udrží i ta druhá. Zatím super, příjemná mrazivá atmosféra plná zvratů. Všech deset dílů zhltnuto za víkend, to se stane málokdy, že mě něco takhle připoutá k obrazovce, takže zatím za 5 hvězd a uvidíme, jestli po druhé řadě trošku neklesne moje hodnocení. EDIT: Ani po druhé řadě hodnocení nejde snížit, protože ta byla snad ještě promakanější než ta první. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Kdybych nepotřebovala spánek a vykašlala se na povinnosti, zhltnu tenhle seriál během jednoho dne. První díl si mě omotal a nepustil. I když jsou tu místy slabší chvíle a nebo se zdá že ve druhé polovině to občas ubírá, tak finále bylo přesně a naprosto dle mého gusta, že pět hvězd dávám bez rozmyšlení. Dejte mi psychologické zvrácené drama, do hlavní role obsaďte fešáka, od kterého neodtrhnu oči a máte mě v kapse! Penn je dokonalej a ostatní nezaostávají, obzvláště malý Paco se mi dostal k srdíčku. Nemůžu se dočkat, co přinese druhá série a doufám, že se ponese v podobném duchu. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, pre mňa oveľa lepší ako Dexter a druhá séria je lepšia ako prvá. Páči sa mi, že sa tvorcovia snažili ponechať ten knižný námet, myšlienky hlavnej postavy k sebe samému to je v podstate ako čítanie knihy. Na záver každej zo sérií prichádza aj skvelé prekvapenie a tak hoci som začiatok zobral trochu rozpačito, nakoniec tomuto námetu len tlieskam. A to, že stalkovací hrdina nie je žiadny super fešák je nám mužom vynahradené plejádou zaujímavých ženských postáv. EDIT: Tretia séria seriál pochováva, preto z plného počtu ukrajujem jednu hviezdu. Ak niekto seriál ešte nevidel, odporúčam pozerať len prve dve série. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nápad jak hovado, úplne pochovaný nudným scenárom a nulovou dynamikou, napätím. Ešte aj tie kombinácie vnútorných monológov a reálu museli vyzerať na papieri parádne, ale niekde sa stala sakra chyba. Inšpirácia Dexterom viac než okatá, ale o to vôbec nejde, tu majú hlavný hrdinovia doslova minusovu charizmu... do druhej série ani za svet, ale podľa hodnotení je to mojou optikou a ja som "mimo". Idem radsej dakoho stalkovat...napr Wormboya...:)))))))) ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Dexterem je na místě stylem, ale ne kvalitou. Je to sice moc dobrý seriál, leč trochu přehnaný a nějak mu to nevěřím.  První série je skvelá, druhá už nebyla tak zajímavá a třetí zatím vypadá divně a ta jeho žena mi leze na nervy. Ale to vlastně Rita v Dexterovi v některých dílech taky, i když něčím jiným.  V první řadě je to vlastně fakt jen Stalker. I když se mu to trochu vymkne a někoho zabije. Tak v dalších už je to vlastně víc vrah. Ke konci třetí série hvězdičku ubírám. Zvrhlo se to v ujetost. Třeba to čtvrtá napraví. Ale ani se mi do toho skoro nechce . ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama