Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 3

(série)
USA, (1974–1975), 10 h (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hudba:

Benny Golson

Hrají:

Alan Alda, Wayne Rogers, McLean Stevenson, Loretta Swit, Larry Linville, Gary Burghoff, Harry Morgan, Jamie Farr, William Christopher, Lynnette Mettey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (5)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy dřív mě nenapadlo, že třetí série byla tak důležitá z hlediska dalšího vývoje v seriálu. Nemyslím tím změny postav, ale nastolením témat, které se později začali opakovat. Jako jsou třeba Radarovy zvířátka. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (91)

  • Radar (Gary Burghoff) najde sektor pod palbou a vypíše polohu jako: „Severně od Inchonu, zeměpisná šířka 27, délka 70.“ Tyto souřadnice jsou v západní Indii, poblíž hranic s Pákistánem, více než 3 000 mil západně od Koreje. (sator)
  • Vrchní sestra (Loretta Swit) půjčuje Frankovi (Larry Linville) pistoli se slovy: „Tu dal můj otec mé matce o svatební noci.“ Stejná slova už z jejich úst zazněla v epizodě Generál za úsvitu (1974). Tenkrát to byl ale bič, který dal její matce její otec o svatební noci. (sator)
  • Krabice se žebry měla být označena nápisem „urgentní, kritické lékařské potřeby, zacházet opatrně, vysoce infekční, křehké, uchovávejte v chladu“, ale nic z toho na balíčku není. (sator)

Reklama

Reklama