Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Mám komentátorský blok a zároveň dilema, všechny mnou hodnocené filmy opatřuji komentářem, tudíž jsem na vážkách, zda mám vůbec příhody mořské houbičky na mytí hodnotit. Pokusím se tedy alespoň vyjádřit pocity, které mám z téhle hravé animované grotesky, byť mne to stojí velké úsilí : Chachacháá ! Toto citoslovce není v žádném případě myšleno ironicky, nýbrž zcela pregnantně popisuje radostné projevy mé maličkosti při sledování eskapád tohoto tvorečka v modravých vodách pobřežního moře. Závěrem je nutno říci, že přes veškerou snahu překonat až absurdní nechuť k psaní , se mi opět povedlo stvořit něco pro mne naprosto typického, a tím je celkem dlouhý, ovšem zcela bezobsažný komentář, jinými slovy hovno zapsané několika větami. Uklidňuje mne však fakt, že se v tomto svém počínání necítím na ČSFD jedinečným. ()

Daae 

všechny recenze uživatele

Kdysi mě ukázky na tuto pórovitou, žlutou, infantilní postavičku lezly na nervy. Tehdy jsem ještě nevěděla o co jde. Pak jsem si jednou po škole pustila MTV a málem jsem se srolovala smíchy z pohovky na podlahu. Tenhle originální a pološílený humor je přesně pro mě. Tom Kenny je velice talentovaný člověk, neboť jsem si nikdy předtím nedokázala představit, že by dospělý muž mohl mluvit tak úžasně hravou fistulí. Moje nejoblíbenější hláška, která v naší domácnosti zlidověla: You've got to use your IMAGINATION! *nad hlavou nakreslí rukama duhu* ()

Reklama

Steel32 

všechny recenze uživatele

Spongebob mě jako malý dítě bral snad míň, než teď. Nevím co mi na tý žlutý houbě vadilo, ale teď se mi strašně líbí (ale možná to bude tím, že v dnešní době, co točej ty kraviny pro děti, dokážu Spongeboba mnohem víc ocenit.) Postavičky se nevtírají, jsou zábavný, Patrik je neuvěřitelně zábavnej svojí blbostí, Sépiák nabručeností, Sandy svou drzostí (a taky tím, že je jediná veverka pod vodou) a Pan Krabs zase tím svým "Prašulky, prašulky". Na odlehčenější zabavení je to rozhodně správná volba. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když myju houbičkou nádobí (ne, myčku dosud nemáme), vzpomenu si na Spongeboba. :-) Jasně, je to seriál pro děcka, ale i dospělí si v něm můžou leccos najít. U některých dílů jsem se "řezal" jako blázen, jiné byly o kousek slabší, ale celkově je to fakt dobrým směrem ulítlý seriál, který když už člověku náladu nezvedne, tak ji aspoň nezkazí. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému jsem se dostal přes film Houba na suchu, ke kterému jsem se opětovně dostal přes seriál. Pokud mám zrovna odpolední, nebo noční šichtu, dopolední kávičku si už prostě bez Spongebooba nedokážu představit. Dabing perfektní, je vidět, že si to herci užívají, zvlášť Bedřich Šetena a jeho prašule jsou best =D . ()

Galerie (46)

Zajímavosti (75)

  • Jedenáctiminutová epizoda se vyrábí přibližně 5 měsíců. (Pierre)
  • Restaurace Křupavý krab (v originále Krusty Krab) je ve skutečnosti inspirovaná pastí na humry. Dá se tak předpokládat, že se jedná o promyšlený vtípek  tvůrců. (P. J. D.)
  • Ukrajinská komise, co má dohled nad veřejnou morálkou, soudí že Spongebob je homosexuál a seriál má záměr poškodit dětskou psychiku. (Pierre)

Reklama

Reklama