Reklama

Reklama

Armáda temnot

  • USA Army of Darkness (více)
Trailer

VOD (1)

Přichází doba velkého zla. Vyděšení poddaní se skrývají za hradbami zámku. Stateční rytíři se chystají k nerovnému boji s nemrtvými. Armáda temnot se připravuje k útoku. Na poslední chvíli se ale objevuje spasitel. Muž z jiné země, z jiné doby, který s sebou přináší své zázračné zbraně - brokovnici a motorovou pilu! Nenechte si ujít "Armádu temnot" - poslední díl slavné trilogie Sama Raimiho "Evil Dead". Horor, při kterém budete současně umírat hrůzou i smíchy. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

Morien 

všechny recenze uživatele

Skoro bych vsadila svoje zelené boty, že tenhle týden už neuvidím nic tak roztomilého jako rytíře mlátící mečem do auťáku. Nicméně ty zelené boty mi udělaly na nohách puchýře, to jen tak pro pořádek. Zcela chápu tu fetiš na ruce. Pukající stromy jsou pěkné. Kouzla se světlem ještě lepší. A kouzla se zrcadlem? Ou jé! Už nějakou dobu jsem neviděla nic hysterického a velmi mi to chybělo. -"I may be bad, but I feel... good." ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Něco tomu chybí...teda, chybí tomu prakticky všechno. Ale tím správným způsobem:) Jediné, co mi opravdu nesedlo, byl ten konec, jinak všechno blahosklonně přejdu kvůli komediálnímu výkonu Bruce Campbella a...no, to je vlastně všechno, o ničem jiném to není;) Stejně mám radši jedničku, takže 70% a Hail To The King, Baby. ()

Reklama

MISSha 

všechny recenze uživatele

Sama sobě se divím, ale mě se to (překvapivě) líbilo- líbil se mi arogantní Bruce Campbell, který házel jednu hlášku za druhou, nabušená hudba a hlavně tak-trochu Monty Pythonovský vtip a ironie. Z celé trilogie jsem viděla pouze jedničku, která šla úplně mimo mě,na dvojku jsem se poté ani radši nepodívala a teď přijde tohle... Opravdu takové překvápko jsem nečekala, 75% sedí přesně :) ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"It was definitely the n-word!" ________ Zatímco první a druhý díl franšízy 'Evil Dead' jsou komediální splattery, díl třetí je neméně šílenou fantasy exkurzí do středověku, kde Bruce fakin Campbell bojuje s démony a kostlivci pomocí upilovaný brokovnice a řetězový pily místo ruky – no neber to. Hail to the King, baby! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někdo si asi myslel, že v Evil Dead 1 a 2 jel Sam Raimi pořád jen na půl plynu, tak se mu poskytnul několikanásobný rozpočet, ať už se konečně rozjede! Jenže jak šílenější může crossover horroru a komedie ještě být? Jde to vůbec? Mno, asi moc ne, protože předchozí Evil Dead, zejména dvojka, zůstává nepřekonána. Army of Darkness chce mít cool hlášky, charismatického hrdinu, moment opuštěného psycha v lesích i epickou bitvu o hrad, jenže dohromady je všechno tak trochu nedomrlé. Hlášky působi nuceně a uměle, Bruce je příliš sebevědomý a závěrečná vřava nemá to patřičné kouzlo, povedla se tedy jen opuštěná chata v lese... Celkově tedy stále originální, ale již ne tak osvěžující a zábavné. 6/10 ()

Galerie (375)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně kdy Ash (Bruce Campbell) vyleze ze studny, vystřelí ze své zbraně 3 náboje bez přebití, přestože je zbraň pouze na 2 náboje. (dc125)
  • V závěrečné scéně v obchodě používá Ash (Bruce Campbell) zbraň Winchester Model 1892. (dc125)
  • Ve scéně kdy Ash (Bruce Campbell) přichází na hřbitov, si je možné všimnout že na oltáři leží jedna kniha, ale o chvilku později jsou tam už tři. (dc125)

Související novinky

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

30.10.2013

Už před nějakým časem internetem prosvištěla zpráva, že Sam Raimi a jeho bratr, scenárista Ivan pracují na pokračování ságy Evil Dead. Ta se (když pomineme letošní remake) ve třetí části nazvané… (více)

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

12.03.2013

Řečeno slovníkem Pulp Fiction, Sam Raimi je právě teď „spokojenej parchant“. Omalovánková fantasy Mocný vládce Oz odstartovala skvěle v amerických i světových kinech a za první víkend nastřádala… (více)

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

23.12.2007

Nejzásadnější otázka těchto dní zní: Bude Sam Raimi režírovat Spider-Mana 4, anebo se nechá ukecat, aby se ujal dvoudílného Hobita (Jackson už potvrdil, že hodlá pouze produkovat a dohlížet, aby dva… (více)

Reklama

Reklama