Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (464)

Helo 

všechny recenze uživatele

Naprostý scénáristický a režisérský neumětelství, kdy seriál není schopnej vyprávět to, co chce vyprávět, ani za pomoci dialogů, ani s pomocí obrazu a už vůbec ne s pomocí hudby. Vizuálně se to sice tváří hezky a dá se zapauzovat na hezkých obrázcích, ale v pohybu to má šílenou kameru i střih, většina potenciálně cool věcí se odehrává v šeru nebo tmě a hudebně to naprosto selhává, protože původní SW muzika je tu trestuhodně nevyužitá, což nedává ani nejmenší smysl, poněvadž je tu tolik scén, který si o ní přímo říkaj a byly by hned několikrát lepší. A to jsem ještě nezačal ani o tý tuně nesmyslů a logice mnoha scén... je mi Ewana s Haydenem líto, protože pro prvního tohle měl bejt vysněnej a vytouženej návrat do role a pro druhýho zadostiučinění vůči hejtu, kterej kdysi sbíral. No, je pravda, že teď se ten hejt přesměruje asi na jiný osoby. Koneckonců Haydeonovo dvě flashbackový scény jsou vlastně to nejlepší na celým seriálu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to neuveriteľné, ale ja - jeden z najväčších fanúšikov Star Wars, dávam tak dlho očakávanému seriálu o Obi-Wanovi Kenobim len 3 hviezdy. Teda pokiaľ ostane len pri prvej sérií, čo už je asi isté. Star Wars som videl všetko, čo doposiaľ vyšlo a teda aj mnoho obsahu s Obi-Wanom v 7 sériovom seriáli Clone Wars. Tu sa sem tam objavila aj moja najobľúbenejšia SW postava - Anakin. A i tak som schopný dať len 3 hviezdy. Ani neviem čím to bolo. Všetko to proste vyzerá rovnako ako Mandalorian či Book of Boba Fett. Ale asi ten najväčší dôvod je ten, že z najlepšieho Jedi bojovníka urobili presne to, čo v najnovšej filmovej trilógií Lukovi. Urobili z nich otravných dedkov ktorí nevedia bojovať a na všetko frflú. Veľké sklamanie. (15.6.2022) / Hodnotenie: Epizóda 6 ***** Epizóda 5 **** Epizóda 1,4 *** Epizóda 2,3 ** ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Všechno zásadní už asi bylo řečeno ostatními .... já jen dodám, že Deborah by se měla držet konverzačních indie dramat, bo pokud má zrežírovat cokoliv nad konverzace, tak vybere to nejhloupější a nejméně logické řešení ... a pak to zopakuje minimálně ještě 100x, kdyby si toho náhodou někdo předtím nevšiml ... dávejme prosím režii do správných talentovaných rukou a neřiďme se jen tím, že má režisér "správné" pohlaví a vyznává tu "správnou" ideologii, děkuji. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

První a poslední epizody jsou jako zarážky pro silně průměrnej a chvílema až podprůměrnej fan-service, kdy se scénáristi ztratili v domněnce, že fanouškům nestačí nic jinýho než "wow efekt". Třetí a čtvrtá epizoda jsou absolutní katastrofy jak z hlediska scénáře (díry a facepalmy jsem přestal počítat tak po deseti minutách), tak režie. Všechno špatný nicméně nevymaže skvělou úvodní scénu z prvního dílu a díl závěrečnej, kde fungovaly dokonce i emoce, což jsem po třetí epizodě snad ani nečekal. Samotnej final fight bych si pak troufl strčit do top 10tky SW soubojů. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[90%] Jednoznačně u mě zde vede ta skvělá nostalgie! Víc v tom asi nebude. Kvalitou mi to přijde o dost lepší než za mě trochu přeceňovaný Mandalorian. Ewan McGregor utáhl celou tuhle minisérii! Ostatní postavy mě rovněž bavily včetně Dartha Vadera, který byl skvělý jako vždy. Co se týče souboj se světelnými meči tak moc dobře nechápu kritiku, že to nemělo takový náboj. Za mě to bylo velmi dobré, i když uznávám, že ke konci třetího dílu to bylo točené hodně ve tmě a scény to bylo dost prostříhaný, ale co už. Nezklamala i známá hudba. No, víc k tomu asi nenapíši. Uvítal bych druhou řadu, ale spíš si říkám, aby to raději takto bylo ukončené. No, necháme se překvapit. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (55)

  • Quinlan Vos, jeden z nejzvláštnějších Rytířů Jedi, který na čas podlehl temné síle, prožil milostný románek s Asajj Ventress a po rozkazu 66 se vypařil a jednou stranou byl považován za mrtvého, druhou za nezvěstného. Třetí epizoda potvrdila, že Quinlan Vos patřil mezi promile přeživších Řádu a aktivně se podílel na pomoci pro přeživší rytíře Jedi, padawany a děti citlivé na sílu. (Veskoslav)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama