Reklama

Reklama

Virgin River

(seriál)
  • USA Virgin River
Trailer
USA, (2019–2023), 39 h 55 min (Minutáž: 39–53 min)

Tvůrci:

Sue Tenney

Předloha:

Robyn Carr (kniha)

Hudba:

Jeff Garber

Hrají:

Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Colin Lawrence, Annette O'Toole, Jenny Cooper, Lauren Hammersley (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(54)

Obsahy(1)

Zdravotní sestra z velkoměsta po přestěhování do odlehlého kalifornského městečka za prací ošetřovatelky zjistí, že život v městečku není tak jednoduchý, jak očekávala. (Netflix)

Recenze uživatele alisa.upir k tomuto seriálu (3)

Série 2 (2020) (S02) 

Melodramatický a občas nudně pomalý. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Tahle řada je fakt zklamání. Akorát ty poslední dva díly stojí jakžtakž za to, ale zbytek je strašná nuda. A většinu těch rozhovorů jim psal asi nějakej student co tam byl na praxi (asi aby ušetřili na výdajích), protože tak strašně patosový trapný rozhovory, to aby člověk pohledal. ()

Nic nebude jako dřív (2023) (S05E04) 

Jsou někteří rodiče fakt tak zoufalí, že ochotně nechají svoje tři děti celé odpoledne hlídat dvojicí, kterou náhodně zrovna potkali při kempování uprostřed lesů? To jako fakt? Navíc když se po celém odpoledne spolu sami kdo ví kde vrátí, najdou jedno z těch dětí zraněné, ale jeden z té dvojice cizích dospělých to dítě zrovna ošetřuje, protože “ já jsem určitě zdravotník” a všichni jsou s tím úplně cool - no tahle epizoda teda byla těžce fantasmagorická. ()

Reklama

Reklama