Reklama

Reklama

Virgin River

(seriál)
  • USA Virgin River
Trailer
USA, (2019–2023), 39 h 55 min (Minutáž: 39–53 min)

Tvůrci:

Sue Tenney

Předloha:

Robyn Carr (kniha)

Hudba:

Jeff Garber

Hrají:

Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Colin Lawrence, Annette O'Toole, Jenny Cooper, Lauren Hammersley (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(54)

Obsahy(1)

Zdravotní sestra z velkoměsta po přestěhování do odlehlého kalifornského městečka za prací ošetřovatelky zjistí, že život v městečku není tak jednoduchý, jak očekávala. (Netflix)

Recenze uživatele Felisr k tomuto seriálu (2)

Virgin River (2019) 

Puštěno náhodně za dlouhých zimních večerů a nelituji. Na romantickou sérii jde o celkem slušný počin - nádherná příroda, oba hlavní hrdinové jsou extra kusy a jejich chemie funguje výtečně. Děj také není až tak úplně blbý, klidně bych uvítala ještě další řadu. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Čím více jsme se na třetí řadu těšili, vzhledem k faktu jak blbě skončila řada druhá, tím větší podpásovka s trojkou přišla. Fešák Jack se kamsi vytratil, místo něho se dostavil napůl retardovaný Jack s ulízlými přerostlými vlasy "na slizouna". Mel mi byla vyloženě nesympatická a většinou vypadala tak nějak neslaně nemastně. Charmaine po několikaměsíčním těhotenství s dvojčaty nepřibrala ani deko - to vyrazili všechny maskéry i stylisty? Chybělo i koření seriálu - sarkastické hlášky Hope. Nedivila bych se, kdyby herečka roli v třetí řadě pro upadající kvalitu odmítla a z nouze namluvila jen online ty tři dialogy. Dějově taky velká slabota. ()

Reklama

Reklama