Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Angličanka přijíždí na francouzský venkov, kde se právě chystají místní lovci na hon. Při náhodném setkání je znásilněna v rozbořené kapli bratry Danvillovými. Než stačí z místa odejít, vrací se násilník pro zapomenutou pušku. Mladá profesorka využije svou jedinou šanci a muže vážně postřelí. Starší z bratrů jí nabízí dohodu za mlčení. Protože na ni nepřistupuje, stává se z ní štvaná zvěř. (borsalino)

(více)

Recenze (50)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

I v mé duši zanechal hluboký šrám, po pouhém jednom zhlédnutí před mnoha lety. Tento zoufale obyčejný, zváleným senem zaprášený příběh, ale jako řetěz omotaný kolem krku těžký film, při jehož finále jsem cítil, jak se i já propadám do bezedné bažiny... Do poslední chvíle jsem nevěřil tomu, že se zachovají jako zrůdy. Vždyť to byli všechno tak tuctoví a obyčejní lidé ze sousedství. Jako já. Nebo i vy... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je z mého pohledu strašná škoda a nevyužitý potenciál! La Traque je spíše nudnou, ukecanou drámou, osobně nevím, jaká exploatace zde proběhla, jelikož krev, násílí a napětí zde vůbec nebylo i ono Znásilnění bylo velmi nepřehledné, rychlé a zkratka to nemělo vůbec štávu. Velmi jsem se při filmu nudil a těšil se na konec. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dva perverzní bráchové během lovu znásílní ženskou.A právě tento snímek perfektně ukazuje jak tento incident a tito dementi obrátí plno lidem život vzhůru nohama.Samozdřejmě nejvíc hlavní(znásilněné) hrdince.Ale i všem zúčastněným na lovu.Je zde krásně natočeno jak se z normálních chlapů majících zálibu v myslivosti pomalu ale jistě stávají sami zvířata toužíci po životě znásilňené ženy jen proto aby neutrpěla jejich pověst či kariéra.Z toho prostě mrazí.92 minut zábavy,která nenudí.Z toho přes polovinu filmu nervy drásající naháněčka znásilněné ženy.Celej film jsem si říkal jak to asi dopadne a musím uznat,že takovej konec jsem nečekal.Skvělej drsnej,atmosferickej film.Doporučuju. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hudba: Giancarlo Chiaramello *** Tento film nemá zrychlení z nuly na sto pod deset sekund, pomalu se rozjíždí a každým dalším okamžikem stupňuje napětí. Ale od francouzského filmu sedmdesátých let bych přece jen čekala trošku víc. Nelze popřít, že scéna u rybníků je úchvatná, ale stále nějak neumím pochopit chování Heleny. Tvářit se hrdě sama v lese proti partě ozbrojených chlapů? Jasně, kdyby se tak nechovala, film by mohl mít stopáž tak deset minut. Ale vadí mi, když scenárista svým postavám nevdechne potřebu logického chování. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V rukách eurohororových mäsiarov, či amerických exploitation básnikov, by sa to vyvinulo v tvrdú žánrovku. Ale francúzsky režisér Serge Leroy pristupoval k takejto látke o dosť inteligentnejšie, ale o to viac neexplicitne. Takže ak radšej umeleckejší prístup, skúste toto. Ináč sa opäť vrhnite na I SPIT ON YOUR GRAVE. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama