Reklama

Reklama

Addamsova rodina 2

  • USA The Addams Family 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Vyrazte na letní dovolenou s Addamsovou rodinou, kteří svým nevšedním a podivným chováním terorizují nové kraje. (Forum Film CZ)

Videa (6)

Trailer 8

Recenze (49)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Polovičatý film natočený pre deti aj dospelých a tak bol aj spracovaný. Polovičato pre jednu aj druhú skupinu a tým pádom neuspokojivo pre obe. Menej zábavné, než by divák čakal a bez tej typickej gotickej atmosféry, ktorá Adamsovcov sprevádza už desaťročia. Tu žiaľ toto chýbalo, prešlo to zbytočne do moderna. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal.. Délka akorát, příběh ucházející, spousta vtipů - je to rozhodně lepší, než hraný  film a srovnatelné s jedničkou. Akorát já prostě Addamsovu rodinu moc nemusím, ale i když to je kdovíkolikáté pokračování, dá se to přetrpět ( a že je to horor, je tu napsáno asi proto, že na konci byl jasný náznak dalšího dílu, to už fakt raději ne)...50% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem si rikal, ze narozdil od nemastnyho neslanyho prvniho dilu tohle bude slusna jizda. A ze zacatku skutecne byla, vraci se oblibeny postavy, jedna ujeta scena strida druhou a az po odjezd na vylet je to hodne fajn. Bohuzel pak se ubere na vtipech, zacne se hrat na rodinny hodnoty, zabava jde do kytek a dostaneme se nekam na uroven prvniho dilu a obcas i pod jeho uroven. Takze nakonec me spis mrzelo, ze z toho tvurci nevytezili daleko vic, naslapnuto k tomu meli. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Na dvojku jsem se moc těšil, jelikož mě první díl animovaných Addamsů moc bavil, byl jsem zvědavý, co si tvůrci nachystají tentokrát. Musím přiznat, že mé pocity po projekci jsou spíše rozporuplné. Na jednu stranu jsem rád, že jsem tuhle šílenou rodinku mohl opět vidět na velkém plátně, Wednesday nezklamala, Fester pobavil, rodinná dovolená byla řádně šílená a plná zajímavých momentů. Nicméně mi přišlo, že se z daného příběhu dalo vytěžit mnohem víc, humoru bylo na můj vkus docela málo, představoval jsem si malinko šílenější situace, především trailer sliboval velkou jízdu, mně to celé přišlo zkrátka trochu utahané a u většiny scén si dovolím tvrdit, že jejich potenciál zůstal zbytečně nevyužitý. I tak ale nelituji, pořád se jedná o slušný průměr, který rozhodně neurazí. Viděno v kině 30.10.2021. 5/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Menej politických názorov, viac divotvornosti, ako minule. Možno sa niektorý tvorcovia pozastavia nad tým, že pchať všetky možné, dnes nasilu módne názory a smery, nieje vždy zárukou diváckej odovzdanosti. Toto pokračovanie tak popustilo ešte viac uzdu fantázii a prinieslo o chĺpok klasickejšie poňatie. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama