Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Handle 

všechny recenze uživatele

No přiznávám, že tohle bylo hodně nechutné už i na mě, ale zábavu to i tak rozhodně nepřekazilo. Už začátek Vymítač ďábla mě pobavil a na vtipy typu "Tady má někdo krámy" se snad nikdo zlobit nemůže... :D Ale nevidím moc vysoké hodnocení no... Jasně, každému se to líbit nemůže, ale vážně si myslíte, že je to tak špatné, že si to zaslouží i odpady? Vážně si myslíte, že nic horšího už nemůže být? No, každý máme jiný smysl pro humor a mě dávat nižší hodnocení prostě ani nehne. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 1* Scary Movie se drží v kvalitně vyjetých kolejích amerických parodií a naštěstí moc nesklouzává k extremním úchylnostem a trapnostem, kterých se v tomto žánru objevuje čím dál víc. Tím mám na mysli minimálně druhý díl, který jsem taky viděl a tím mi jasné znamení, že na další díly se dívat nemusím. Možná je to i tím, že filmy, které paroduje jsem víceméně znal, což u dalšího už tolik neplatilo, protože jsem horory přestal sledovat. Přesto jedničku docela doporučuji a jednou se k ní určitě zase vrátím. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

Miestami nechutné, miestami sprostné a trápne, väčšinou však veľmi vtipné. Musím povedať, že pri Scary Movie 2 som sa celkom príjemne pobavil. Myslím si, že parodované filmy boli vybraté dobre, hlavne úvodná scená s Vymetačom diabla s Jamesom Woodsom (že sa herec jeho kvalít dal nahovoriť na úlohu v takomto filme) je asi najlepšou v celom filme. Väčšina filmu je párodiou na neveľmi vydarený Zámok hrôzy, ale sú tu odkazy aj na Charlieho anjelov, To, Hannibala, Osvietenie alebo Mac Gyvera. Samozrejme nejaký hlbší zmysel okrem zábavy netreba za ničím hladať, väčšina scén vo filme je veľmi nelogická a streštená (marihuana vyfajčí černocha) a miestami aj na zvracanie spracovaná (ručička - neskonale odporné). Rozhodne na úplné 3* to nieje ale za to pobavenie to stojí. :-) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Za ten průjem nechutností, fekálií (či jiných tělních tekutin) a vulgarit daleko za hranou by si dvojka zasloužila napařit „odpad!“, to nepopírám, navíc když se v něm často vyloženě hluše a nevtipně rochnila. Na druhou stranu, pořád dost nekorektních fórů trefilo terč, dějová kostra experimentu ve strašidelném domě nepostrádala hlavu ani patu (on zrovna parodovaný žánr velkou sofistikovaností neoplývá) a závěrečné dějství zvedlo nejen kadenci, ale též, ehm, "'„úroveň“'" (Titanic, M:I-2 vozíčkářský souboj, Charlieho andílci :)). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce překvapivě odporné a nevtipné. Když jsem se odvážil sequel zhlédnout celý, uznal jsem, že si odpad nezaslouží, ale i tak už z něj nikdy nechci vidět ani ťuk. Právě od druhého Scary Movie se totiž za parodii začalo vydávat příliš velké množství humusů, které s kdysi královským žánrem nemají nic společného. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Ve scéně, kdy správce domu (Chris Elliott) podává krocana, je možné všimnout si, že na talíři je i zelenina. Když však vzápětí talíř pokládá, zelenina na něm již není. (DivX)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama