Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 5
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

To maj všichni tak moc rádi Rose, že se tam furt vrací? Páč, já ji opravdu nemám rád, i když dobrá hláška občas vypadne i z ní.

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Gryphon

Herb už v této sezóně byl ... spolu s Barrym a Larrym :) Jake pochybuju, on ten seriál zavrhl a dal se k nějaké dementní sektě a Judith by tam bez Jakea byla docela zbytečná ... tak kdo ví ... a Chelsea to samé, zbytečná .... měl jsem však velkou radost, že v posledním díle se ukázal Rose! 

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

Dosť sa v poslednom čase špekuluje o návrate Charlieho vo finále. Ale čo taký Jake vráti sa aj on? No bolo by to super ak by sa tam objavili starí známi ako Charlie, Jake, Chelsea, Herb, Judith...

na příspěvěk reagoval m@cs

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Inak všimli ste si, že čas od času spomenie Berta niečo v súvislosti s Charliem a kokaínom? Akoby sa z neho po vyhadzove snažili urobiť seriálového feťáka, pretože v sériách 1-8 sa koks nespomína ani raz.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

ale docela me to cely potesilo. blbecek kacer jde do ruznejch talkshow, a jediny, na co se ho po 3 letech v serialu ptaj, je, jestli se vrati charlie :-D :-D :-D dobre mu tak, kikotovi.

na příspěvěk reagoval jurama525

J.O´Neill

J.O´Neill (hodnocení, recenze)

Chvílu sa to s tým Ashtonom rozhbiehalo ale musím uznať, že sa na každom diele zasmejem tak dobre ako keď tam bol Charlie.Alana vybrúsili scenáristi dokonale.Jedine čo mi vadí je tá lezba.Vôbec mi tam nesadla aj celé to, že o nej Charlie vedel je smiešne.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

V nějaký show se ptali Ashtona na to jestli se můžeme očekávat návrat Sheena a odpovídal dost neurčitě - že by se fakt vrátil se seriálem rozloučit?

 

Jestli jo, tak samotný natáčení bude asi hodně zajímavý (možná zajímavější než samotná epizoda)

na příspěvěk reagoval reich

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

jurama525

z casti souhlasim, dapch sem taky nechal pet a pripsal edit, ze serie s kacerem sou sracka a neberu je jako soucast serialu... nicmene u serialu jako himym, kde jsou stale stejni herci, mi naopak prijde nefer, ze lidi nechavaj 5 hvezd a argumentujou, ze serial driv byl dobrej, kdyz pulka serialu je sracka :-/

na příspěvěk reagoval Lefty86

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

ZinedineCR7

Ubirat hvězdy proto že už seriál není to co bejval je hovadina . Ja jsem tady psal že moje hodnoceni je za působeni Charlieho v serialu a na tom trvám. Je mi jedno jak moc se to teď pohnojilo

na příspěvěk reagoval NightPorter, Georgex

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Georgex

Souhlas, tenhle dil byl alespon svesitelny a vydrzel jsem se divat bez odchazeni, dokonce jsem se, narozdil od Zineho, zasmal... Ale libil se mi dozajista hlavne kvuli tem MILFkam ;-)

ZinedineCR7

ZinedineCR7 (hodnocení, recenze)

Nová časť u mňa dokázala nemožné-nezasmial som sa ani raz...a ani raz sa neprichytil s debilným úsmevom. Nech už ta trápnosť skonči skôr, kým tomu nevezmem ďalšiu hviezdu.

na příspěvěk reagoval Georgex, jurama525

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

jeee, chandy uz ma zas dalsi serial? snad mu tzo zas nezrusej po 1 serii, uz je mi ho s tim docela lito... go on i mr. sunshine me jakztakz diky nemu bavilo, mohli tomu dat sanci.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Gryphon

Navíc když to má podle studia zaplácnout díru právě po Two and a Half men, takže jistá podobnost tam určitě bude 

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama