Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 242 h 55 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

Série(17) / Epizody(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videa (170)

Trailer

Recenze (188)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Ze všech detektivních TV seriálů je tenhlete rozhodně nejdrsnější, nejpřísnější. Případy jsou promyšlené, postavy také. Oceňuju, že trvalo tři série, než jste měli možnost poznat postavy i z jiného než pracovního pohledu. Vztahy mezi nimi se vyvíjí a odhalují pomalu. Seriál vás k sobě pustí pomalu, ale o to intenzivněji vás vtáhne. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Průměrný krimiseriál, ale dost mi vadí, že si hraje na něco víc. Může za to hlavně tv prima, když v ukázkách neustále opakovala něco o kultovním seriálu, který v tom nevidím. Kult si představuju jinak, než jako rutinní jednobarevné charaktery řešící vraždy, i když některé z případů jsou docela vydařené. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snaží se konkurovat sérii CSI bohůžel marně...kdyby se alespoň tvůrci pokoušeli aspoň trochu více zajímat o zločince/vraha, tak by to stálo i za zájem. Bohůžel je to další tuctová kriminálka, která nezaujme ani žádnými luxusními scénkami z 'uvnitř těla' nebo 'okolí pachatele' jako je v CSI a ani herci nedokážou seriál povznést do výšin. Možná už jsem zvyklý na něco luxusnějšího což se mi u CSI povedlo docíli, ale když mě kriminálka musí zaujmout tak něčím originálním, ale zde jsem si nic originálního nevšiml. Chvilkama se mi i zdálo, že tvůrci sami neví co chtějí a je to škoda, jelikož nápad je to opravdu originální. (6/10) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že na svetlo sveta vyšla konkurencia CSI. Nemusí tam byť toľko akcie, dokonca ani prepracovaný príbeh. Ale nachádzajú sa tu zvraty a príbehové uzle, ktoré nie sú predvídateľné a práve to je to čo ja si na krimi filmoch veľmi cením. Keďže ide o seriál myšlienkové pochody vrahov nemôžu byť dotiahnuté až do úplnej dokonalosti - veď na to majú 45 minút preboha. Ale snaha sa cení a je korunovaná napätím a vzrušujúcim rozuzlením. 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Inteligence se nedá kvantifikovat, ale mám IQ 187, eidetickou paměť a přečtu 2000 slov za minutu." Já to mám tak nějak podobně, ale mám porouchaný inteligencometr, takže to nevím úplně přesně. Ale až si tu inteligenci změřím a přičtu k ní svou výšku a váhu, tak ze mne určitě taky bude agent. A to agent, kterého si vyžádá do týmu sám velký Gideon. S jeho koncem však odejdu taky, protože s ním mě to dost bavilo, ale po jeho odchodu už to profilování tak nějak nebylo úplně ono. ()

Galerie (2 163)

Zajímavosti (18)

  • Matthew Gray Gubler si při natáčení filmu 500 dní se Summer (2009) zranil koleno. Zranění si vyžádalo 3 operace a dlouhou rekonvalescenci s berlemi. Scenáristé to zapracovali do děje seriálu (průstřel kolene v epizodě Vyděrač, 2009), proto skoro celou 5. sérii Dr. Spencer Reid chodí o berlích. (Pitbull16)
  • Shemar Moore opustil seriál a roli Dereka Morgana po 11. sezónách, jelikož si chce rozšiřovat obzory v showbyznysu. Kromě herectví si chce vyzkoušet například režírování. (Bube1)
  • Herec Matthew Gray Gubler (doktor Spencer Reid) je velmi pověrčivý, a proto nikdy na natáčení nenosí ponožky do páru. Několikrát je to v seriálu zřetelně vidět. (Bube1)

Související novinky

Reklama

Reklama