Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Znáte to, rákoska neví na co koukat a tak se zeptá na nápady a je jí doporučeno tohle. A já si říkala - U všech budhů, pár tupejch hovad se bude rvát ve vězení no to bude vááážně super. Ale tak co...jsem líná vymýšlet něco jinýho tak si to pustím a pak dotyčnému řeknu, že to stálo za hovno....Jenže...KURVA BYLO TO SUPER !!! Od pohledu na Juryho Bójku na začátku filmu jsem zbystřila a dumala odkud toho maníka znám. Pak mi došlo, že to je ten dacan co nakopal prdel JCVD v US 4 a já si říkala, copak předvede. No o chvilku později jsem zjistila co předvede. Scott Adkins alias Bójka je zasranej čaroděj, protože takhle lítat vzduchem a nakopávat lidem každou část těla, že nevíte jestli zasáhne prdel nebo držku, to sem ještě nežrala. Ostatní proti němu vypadají jako poloviční invalidové a já zjistila že mi při pohledu na jeho vysekanou bednu stojej bradavky a hystericky řvu ať ty zmrdy zabije. Jenže Bójka je padouch, takže se musel objevit klaďas. Mno a v roli klaďasa tu máme týpka, co pro změnu nakopával JCVD prdel v US 2 a ten tu hraje boxera co vypadá jako Tyson na steroidech stříknutej čertem. I u něj je vidět, že bude šikula a tak jsem si užívala když si s Bójkou ne jednou ale hned 2x dávali ve filmě přes hubu a různé zápasy si pouštěla stále dokola. Takže sosám trojku a čekám že se u toho udělám ééé budu bavit min stejně jako zde. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nestáva sa často, že nejaký film vo svojom pokračovaní predčí svojho predchodcu. Michael Jai White a Scott Adkins z tohto vyrobili neobyčajný film, ktorý stál ozaj za to, možno až na ten naivný koniec, Američan by totiž niečo také nenechal len tak. Akcia riadna, psychológia v norme, symboly taktiež. Keďže sa to odohráva vo väznici, násilnosť tomu nemožno vyčítať, keď som to tak sledoval, bolo to dosť rozumné, akurát trochu jednoduché, len tie veci ako starý ruský poradca a narkoman, čo sľubuje a klame, či potýčka na dvore, neboli veľmi prepracované. Rusi asi z tohto ďalšieho amerického rypnutia neboli veľmi nadšení, ale keďže realitu poznáme, možno to bolo skôr len iné a nie prehnané. Veľmi obstojný akčný film. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem přijatelného snímku Undisputed s Wesley Snipesem se vydřilo perfektně. Trošku mi to přípomínalo mix s Undisputed (bitky ve vězění) a Peklem (bitky ve vězení + prostředí ruského vězení), jenže tento film je o mnohem lepší než výše zmiňované filmy. Ano, něco podobného jsme měli možnost vidět několikrát, ale ne v tak cool provedení. Úplně famózní bitky. Ve filmu Ong-Bak byli velice dobré souboje, ale souboje v tomto filmu jsou mnohem lepší a při jejich sledování jen kroutíte hlavou, zda-li je něco takového vůbec možné. Hlavní role se ujal docela i dobrý herec Michael Jai White a jeho oponentem se stal Scott Adkins. Tito dva borci jsou neuvěřitelní, ale samozřejmně, že Adkins předvání více stylovější bojové umění. Nejenže mají postavu lepší než nějací kulturisti, protože takovéto proporce se jen tak nevidí, ale jsou i mrštní a velmi rychlí. Takže tímto bych se určitě podepsal pod komentař uživatele Lateefa. S hudbou nebyl také žádný problém a dokonce v titulcích se vyskytl můj oblíbený hip hop. Režisér Isaac Florentine natočil skvělou zábavu s parádními souboji, které mají tvrdé rány a určitě vnesl do tohoto žánru něco nového! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Béčko teleportované priamo zo zlatých 80-tych rokov aj so všetkými mysliteľnými žánrovými klišé (namyslený černoch, mentor s harmonikou, podvraťácky poskok, záporák so Stalinovým knírom, strážnici v polmetrových baraniciach, otrasný happyend) a silným feelingom dôb studenej vojny, ktorý dokresľuje a všadeprítomný pichľavý chlad ruského lochu. Toto celé Florentine navliekol do moderného hip-hopového vizuálu s atraktívnou choreografiou. Ano Michael Jai White umí (nie len v ringu), ale filmu po stránke bojovej jednoznačne ruluje charizmatický Scott Adkins alias Bojka. 75% ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Bývalý boxerský světový šampion Black Dynamite jede do ruska natáčet reklamy na vodku, jenže mafiáni mu nacpou do věcí drogy, aby ho mohli zavřít do vězení, kde je šampionem Jurij Bojka a tihle dva jeden druhému mají mocně namlátit. Vězeňsky "dramatická" zápletka je tu dost jednoduchá a taková obyčejná a ničím zvláštním ani moc neupoutá, což ale vynahrazují některé tvrďácké scény, protože Black Dynamite je tu permanentně naštvanej, nadává a pořád někoho mlátí a jedinej kdo mlátí, nadává a je naštvanej víc je Jurij Bojka, ale nejvíc to vynahrazují tréninkové a zápasové scény. Ty zápasové jsou teda jenom dvě podstatné, to co dělá totiž Bojka v ringu s jinými zápasníky je obvykle otázkou pár sekund. Jsou ale pěkně natočené a hodně kontaktní, protože by asi nikdo nečekal od boxera, že tam bude dělat nějaké přemety a kopačky a i Bojka je zas tolik oproti undisputed3 nedělá. Samé páky a háky a zábavně sestavená choreografie boxerských úderů ve zpomalených záběrech. Na Undisputed3 se to ale zdaleka nechytá zvlášť kvůli té laciné zápletce okolo, kterou ale zachraňují aspoň Black Dynamite a Jurij Bojka. Black dynamite sice herecky nepředvádí extra výkon, ale ujde to, i když to chvílema vypadá jak kdyby to opravdu byl Black Dynamite jen se bral vážně :) a Jurij Bojka je tu celej vzteklej a myslí si, že je velkej borec a nehraje fér, ale přinejmenším ještě nějakého sportovního ducha nejspíš má, ale ve trojce byl lepší, takže to bude sice **** ale slabší než u undisputed3. A ten vtip s trenkama na finální zápas byl dobrej :). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Televízna moderátorka Maria Alonso, ktorá sa na pár sekúnd objavuje na začiatku filmu, keď informuje o zadržaní protagonistu, je v skutočnosti známa bulharská speváčka a skladateľka Maria Ilieva. (Real Tom Hardy)
  • Do úlohy Boyku nemal byť obsadený Scott Adkins. Štúdio Nu Image pôvodne požadovalo vyššieho a ťažšieho herca, než je Scott. (m.a.t.o.)
  • Michael Jai White stvárnil v životopisnom filme Tyson (1995) známeho amerického boxera Mikea Tysona, ktorý bol inšpiráciou pre vytvorenie postavy Georgea Chambersa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama