Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Túto sériu mlátičiek som videl presne v opačnom poradí. Najprv tretí, teraz druhý, ale k prvému sa asi nedostanem. Podobné "B" filmy len málokedy prerazia a svoj boom zažili v 80-90 rokoch. Napriek prepracovaným, ale nereálnym bitkám v ringu mi to zďaleka nedalo toľko ako napr. Krvavý šport s JCVD. Ten mal sympatických hrdinov, dobrého záporáka, atmosféru a soundtrack, ktorý môžem počúvať i dnes. Komu mám fandiť tu? Namyslenému Boykovi? Zachmúrenému negrovi, ktorý si myslí, že je majster sveta? Film je plný klišé, ktoré som videl už najmenej 100x niekde inde. Akou takou ozdobou ostávajú aspoň tie súboje a tak trochu i tá ruská väznica, hoci ani to už dnes nie je nič výnimočné. Tretí diel je o niečo lepší, hlavne preto, že Boyka už nie je hajzlík. Z podobných filmov som vyrástol a keď si pamätám, tak ani v puberte som sa z nich nešiel zblázniť. Taký Warrior to je iná káva...60%. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Fantastické 90minutové demo jednoho z největších současných řezníků, v té době ještě neznámého Scotta Adkinse (M. J. White v titulní roli je taky hodně schopný a namakaný bijec, ale ten zde bohužel nemá tolik prostoru se pořádně předvést). Jinak příběh točící se okolo nespravedlivě odsouzeného profesionálního boxera je samozřejmě jedno velké klišé (ale v rámci vězeňských zápasnických béček funguje dostatečně), ovšem akce (v podstatě jediné zásadní lákadlo filmu) výborná - precizně nasnímaná, choreograficky vypiplaná a i dobře ozvučená. Snad jen ten finální souboj nemusel být odbyt tak rychle... 70 % ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nadhodnotím, ale já měl pro jakékoliv arénovky vždy trošku slabost. První díl si už moc nepamatuju, ale tenhle je určitě lepší a taky podstatně více cool, už jen díky výběru hudby anebo dvojicí hlavních rivalů. Mile mě překvapilo že se od druhé poloviny podařilo na film naroubovat jakýsi děj, který jsem rozhodně neočekával. Logických trhlin by samozřejmě byla celá řada. Sešteno podtrženo, abych se přiznal některé údery jsem si přehrával několikrát. Moc hezká choreografie soubojů. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Agresivní ruský mukl proti zdravě sebevědomému americkému vězni. Kdo najde pokoru, přijde soupeři na kloub (kolenní).. Ucítíte ten závan ze slavných časů belgické boule či inženýra ze Stockholmu, kdy zápletka sice stojí na vratkých nohou, ale její hybatelé je mají svalnaté a velmi mrštné. Florentine dostal mezi provazy potřebnou energii a drajv a ten zbytek se dá v rámci zvyklostí nějak přetrpět, včetně křečovité snahy dostat tam nějaké emoce. Bylo tu ovšem elegantnější řešení, než prolévat krev v aréně. Ti dva mohli položit pinďoury na stůl vězeňské jídelny a pan ředitel by je rozsoudil třiceti centimetrovým pravítkem. Dá se předpokládat, že vítěz by byl totožný.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby za predaj DVD v USA $8,317,189 //počet predaných kusov 702,857║ Taký Americký sen/ rozprávka tipu Rocky 4 ale prečo nie občas si treba zaspomínať na klasické akčné "báchorky" ako z 80.rokov, veď má to spád, slušnú akciu, či trošku napätia a fajn bijca Michaela Jai Whitea. Akčná oddychovka čo ponúkne prehľadné súboje a to mám ja moc rád. /55%/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)
  • Michael Jai White stvárnil v životopisnom filme Tyson (1995) známeho amerického boxera Mikea Tysona, ktorý bol inšpiráciou pre vytvorenie postavy Georgea Chambersa. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Boyka) povedal, že kvôli vyššej hmotnosti boli preňho bojové scény, v ktorých musel robiť saltá a rotácie veľmi náročné. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama