Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Recenze uživatele Olík k tomuto seriálu (2)

Lež má rozbité auto (2013) (S01E02) 

Tak takhle jo…na podvečer všedního dne, není co řešit. Odlehčené téma (Petr Kolečko je cítit), které sice řeší mezilidské vztahy, ale nesnaží se tvářit zbytečně přemoudřele. Dyková vs. Dyk funguje U nezbytných postav kamarádů (Ruppert, Čvančarová) bych se vyvaroval poloze „jsem tady pouze na pobavení“……..ale jinak taky OK, stejně jako například Dlouhý s Hybnerem. Má to vtip, má to nějakou zápletku, nedrhne to….jestli se tady bavíme jenom o jednom díle televizní série, tak co by jsme měli chtít víc. ()

Klukovina (2013) (S01E05) 

Televizní série Nevinné lži si díl od dílu drží minimálně standard a přes to nejede vlak. Každopádně u tohoto dílu mne totálně dostalo samotné téma o tom jak jedna „klukovina“ může obrátit na ruby životy spousty aktérů….a to i relativně vzdálených. Téma za jedna….jeho napasování na příběh za jedna….vtažení diváka do děje za jedna….herecké výkony za tři mínus. A tohle je můj zásadní problém…..je to po herecké stránce nějaké odfláklé. Nevím, jestli to je špatným castingem nebo faktem, že jde o televizní záležitost, ale pomalu mi z toho nejlépe vychází tehdy patnáctiletý Piškula. Jinak však dobrá práce…..byl jsem ve hře, dokázal jsem pochopil jednotlivá konání i se vciťovat do jednotlivých postav….tohle prostě beru. ()

Reklama

Reklama