Reklama

Reklama

25. Český lev

(pořad)

Obsahy(1)

Adela Vinczeová uvádí přímý přenos slavnostního předávání výročních filmových cen z pražského Rudolfina. Jubilejní předávání výročních cen České filmové a televizní akademie Český lev proběhne opět ve slavnostním stylu ve Dvořákově síni pražského Rudolfina v sobotu 10. března 2018 od 20:00 hodin v přímém přenosu na ČT1. Šanci získat letos ocenění mají tvůrci 15 nominovaných filmů z celkem 51 celovečerních hraných, animovaných a dokumentárních filmů, uvedených do distribuce v roce 2017. O sošku Českého lva se filmy utkají v 15 kategoriích. I letos budou udíleny ceny za televizní tvorbu, a to ve dvou kategoriích. Vítězové budou v tomto roce oceněni novou soškou, křišťálovou trofejí v podobě lva, navrženou u příležitosti jubilejního 25. ročníku Rony Pleslem. Předávání cen jistě zpestří hudební vystoupení a zajímavé osobnosti české a slovenské kinematografie v roli předávajících. (Česká televize)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Eleanor05

Co se tykání týče, chápu, že musíš nějak projevit, že jsi opravdová dáma, a všichni ti mají padat k nohám. K tomu snad mohu jen podotkbnout, že v tom případě nechápu, proč uživateli Pink.Panther tykáš. Tedy pokud se neznáte z minula. Ale na to přijde samozřejmě nějaká odpověď typu, že tykání nabízí dáma nebo tak něco.

 

Co se týče nevzdělané lůzy, nikde jsem netvrdil, žes ten výraz použila ty. A co se týče Hřebejka, pokud není schopný ty lidi odlišit, ať je neuráží. Jde přeci slušně říct, že má jiný názor, ne je ponižovat. A ano, přiznivci Zemana jako je Ringo Čech nebo Troška projevují svůj názor veřejně, ale nevšiml jsem si, že by svolávali demonstrace na náměstích, kdykoliv se cítí ukřivdění.

 

"Nikdo tady volby nezpochybňuje, minimálně já ne. Většina se rozhodla tak, jak se rozhodla, jen projevuji nesouhlas, dokud to ještě jde, člověk nikdy neví, na jak dlouho to tak ještě zůstane."

 

Ano, klasická mantra. Je ohrožena demokracie, blíží se další únor 1948...  Nejvíc před komunisty varuje pan Kalousek, které vykopli z KDU, protože se s nimi chtěl ve vládě dát dohromady.

 

" Člověk by řekl, že když je na Hradě Zeman a premiér v demisi Babiš, tak tihle lidé budou šťastní a spokojení, sedět zapření v hospodách o půllitry a nebudou mít potřebu hádat se na netu, ale jak vidím, opak je pravdou. :) "

 

Ano, protože voliči Zemana zásadně neumí pravopis a opírají se púllitr. Možná by ke štěstí všech stačilo, aby ta nespokojená strana přestala otravovat společný veřejný prostor nás všech a řešila si své mindráky jinde. Prostě prohráli a konec. To je život. Až budou další volby, můžou to přece změnit. Ale chápu, že je žůžo, sejít se na náměstích, všechny oponenty zkritizovat a navrch ještě zneužít smrt slovenskýho novináře a použít ji jako argument proto, že čeští novináři i ČT jsou v ohrožení.

Torpid

Torpid (hodnocení, recenze)

Umělci a studenti přeci vždycky kecali do politiky. Minimálně už od středověku, tak to asi nějakej smysl ve společnosti mít bude. A co se týká zábavnosti pořadů filmového průmyslu, je to jen výroční schůze jako každá jiná. Nechápu, že někdo čeká superšou a pak je zklamanej.

Eleanor05

Eleanor05 (hodnocení, recenze)

Pink.Panther

Děkuji za objasnění, tvůj názor pro mě hodně znamená. :) Měla jsem za to, že pravda je vždy jediná, ačkoli se o tom dá samozřejmě polemizovat, ale pravda je zkrátka to, co je a jak to je. Bez zkreslování. Ale nebudu zabíhat do filozofických debat. Vlastně už nebudu na podobné příspěvky odepisovat vůbec. Je to ztráta času. Zemanovci stejně nakonec začnou být vulgární, všechny s jiným názorem začnou urážet a říkat jim, že si o sobě myslí, že jsou nadřazení. Člověk by řekl, že když je na Hradě Zeman a premiér v demisi Babiš, tak tihle lidé budou šťastní a spokojení, sedět zapření v hospodách o půllitry a nebudou mít potřebu hádat se na netu, ale jak vidím, opak je pravdou. :) Píšu to beze vší nadřazenosti, protože hospoda je vám, co by Zemanovým voličům, bližší než kavárny, jimiž očividně pohrdáte. Buďte rádi, že vyhráli ti, které jste volili, my z domnělých "Pražských kaváren" všude po republice tohle štěstí nemáme. ;-)

Eleanor05

Eleanor05 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Nevím o tom, že bychom si potykali, respektive o tom, že já jsem ti nabídla tykání, což bych neudělala. Ale asi rád lidem tykáš, připadáš si pak, že jsou všichni na tvé úrovni. Nikde jsem nepsala, že jsem výjimečná a vzdělaná, ale chápu, že ti tak můžu připadat, když nedělám v každé větě pravopisnou chybu. Já nebyla tou, která nazývala Zemanovy voliče "nevzdělanou lůzou", byl jsi to ty, stačí když si přečteš svůj předposlední příspěvek, takže si, prosím, nech citově vyděračské kecy o tom, co si myslím o důchodkyni šplhající se ztěžka do tramvaje. :D Já mám taky babičky, obě přes sedmdesát pět let a minimálně jedna z nich nevolila ani Zemana, ani Babiše. Její vzdělání je středoškolačka s maturitou, jestli to chceš vědět. Žádná vysoká, ani za komunistů, přesto je dost inteligentní na to, aby dokázala rozeznat, kdo špatně argumentuje, používá úmyslně populistické expresivní výrazy ("pražská kavárna, Havloid, sluníčkář, pravdoláskář, vítač" atd.), a kdo lže. Asi to není o vzdělání, ale o nějaké elementární inteligenci jedince. Znovu opakuji, že já nepoužila slovní spojení "nevzdělaná lůza", pouze když jsem citovala tebe.
Nehodlám se zastávat lidí, které jsi vyjmenoval, ale Hřebejk asi těžko může oddělit peníze, které dostal od Zemanovců, a ty, které dostal od voličů jiných lidí, jednoduše nejdou od pohledu tito lidé tak snadno na těch pokladnách kin od sebe rozeznat. Jinak nemám pocit, že umělci agitují, pouze projevují svůj svobodný názor, tak jako to dělají příznivci Zemana (Ringo Čech, Troška), není to přesně ta demokracie, o níž Zemanovi, Babišovi a Okamurovi voliči neustále melou? Nikdo tady volby nezpochybňuje, minimálně já ne. Většina se rozhodla tak, jak se rozhodla, jen projevuji nesouhlas, dokud to ještě jde, člověk nikdy neví, na jak dlouho to tak ještě zůstane.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

fantassia

fantassia (hodnocení, recenze)

Tak to je úžasný, jeden čas jsem nesledovala politiku a teď už je politika všude a hlavní už to není politika jsou to boje mezi lidma, Čt už asi dva roky vůbec nesleduju a taky mi to vůbec nechybí, protože obyčejní lidé musí makat a cvakat, tak proč se ještě rozčilovat, život je jen jeden a pak všichni umřou, jáma v zemi bude pro všechny stejná i pro ty nadmíru inteligentní, kteří nejsou lepší než ti ostatní i když si to, kdo ví z jakého důvodu, myslí...

Pink.Panther

Pink.Panther (hodnocení, recenze)

Eleanor05

Pojem Pražská kavárna tu byl už dávno před Zemanem a rád ti to objasním:

Pražská kavárna je v podstatě tuzemský výraz pro tzv. opinion makers. Tito na rozdíl od sociologického konceptu opinion leaders, tedy názorových vůdců,  jsou tvůrci názorů, které předávají dále z pozic společenských elit.

 Pražská kavárna jsou samozvané pseudoelity, které nikdo nevolil, kteří své názory nedokáží prosadit v demokratické politické soutěži, takže je mezi nimi nemálo neúspěšných politiků a věčných petentů, u nichž je důležitější víra ve vlastní pravdu než objektivní znalosti a schopnost pracovat s fakty a vyvodit z nich reálné závěry. Často to jsou nositelé dobra a kazatelé jediné pravdy – té jejich a pro svá kázání jsou sto zneužít jakýkoliv v přímém přenosu vysílaný (nepolitický) pořad.

 Mají plnou hubu demokracie aniž by byli ochotni respektovat názor oponenta - svůj názor považují za nadřazený ostatním. Demokracii také rádi zachraňují a dokola omílají nebezpečí která jsou už dávno vyhaslá a nebezpečí skutečná naopak ve své naivitě vítají. Ve své bohorovnosti rádi poukazují na nevzdělanost lidu a šermují průzkumy agentur, aby zahřáli svůj pocit nadřazenosti. Caps Lock mají vždy vypnutý.

na příspěvěk reagoval Eleanor05, KASUGI, Martin741

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Eleanor05

"Voliči Miloše Zemana jsou nevzdělaná lůza..." Podle průzkumů agentur, sledující vzdělání voličů, ať se vám to líbí, nebo ne, Zemanovi voliči jsou v průměru ti nevzdělanější. Ale agenturu k tomu ani nepotřebujete. Pokud zajdete na libovolnou diskusi o politické situaci, Zemanova voliče většinou poznáte už podle množství gramatických chyb ve větách a neschopnosti vypnout si Caps Lock. :D"

 

Tak možná mají nižší vzdělání, což je pochopitelné. Jde většinou o starší lidi, kteří byli vzdělávaní za komunismu, tedy v dobách, kdy vysokou školu neměl každý. Což se dnes bohužel změnilo. Vysokou školu má plno lidí, kteří by na ni normálně nedosáhli, což je činí naprosto nezaměstnatelnými. Maximálně tak někde v neziskovkách. Každopádně, když se bavíme o té kultivované části společnosti, která velkohubě říká, že slušnost není slabost: Hřebejk veřejně pohrdá voliči Miloše Zemana. Bára Štěpánová zase vnucuje svou jedinou pravdu Jiřímu Suchému http://weeks.cz/stepanova-vyhrozuje-suchemu-kvuli-zemanovi-nebudem-si-vas-vazit/  a pan Menzel, který natočil nádhernou komunistickou agitku Kdo hledá zlaté dno, zase uráží lidi, se kterými nesouhlasí:  https://www.youtube.com/watch?v=C_SOrT5xc3c  Asi aby sám zapomněl, jak statečně se postavil minulému režimu, že:) Kdo asi byli ti lidi, kteří v roce 89 cinkali klíči? Kdo asi jsou ti lidi, kteří chodí na Hřebejkovy filmy? Pravděpodobně taky ta společenská lůza a voliči Miloše Zemana. Nevšiml jsem si, že by panu Hřebejkovi jejich prachy smrděly. Co se týče tebe, z tvého textu usuzuju, že se sama řadíš, těm vzdělaným, kteří pohrdají tím hloupým zbytkem. Co na to říct? Chtěl bych být jednou u toho, až přijdeš o to své skálopevné přesvědčení o tom, jak jsi výjimečná a vzdělaná. Z představy, jak si při pohledu na nějakou důchodkyni, která s holí ztěžka nastupuje do tramvaje, představuješ, jaká je to nedovzdělaná lůza, je mi smutno.

na příspěvěk reagoval Eleanor05

Ondr4H

Ondr4H (hodnocení, recenze)

V naší zemi se slovo demokracie přetvořilo v jakési hanlivé slovo.Demokracie v podání jistých skupin je pokuď vyhrávají jejich zástupci názoru, pokuď je demokraticky zvolen někdo jiný tak se začne ohánět fantasmagoriemi jako například ovlivňování voleb Ruskem nebo že voliči jsou hloupý a nevzdělaní.Co ty "demokratické" strany za těch skoro 30. let udělali aby po jejich vládnutí člověk šel a volil je s přehledem znovu?Řeknu to, nic .Půl roku se všichni dohadují o blbostech a nikdo nechce vládnout, dělají všechno proto aby Babiš v předčasných volbách měl nejméně 40% .Naší zemi se daří, tak nechme ať se kulturní (j)elita a echt demokrati vyvztekají.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Eleanor05

A já ti na plnou hubu řeknu, že ano, že toho schopna JE. Když už i v pořadu pro děti jsou schopni dětem vymývat mozky, že mají přijmout mimozemšťánky z jiné planety, tak je něco kurva špatně. Celé je to jenom a jenom o tom, že se ČT a všichni ostatní jen vztekají a prskají, že jim někdo šlápl na kuří oko a že volby vyhrál DEMOKRATICKY někdo jiný, než chtěli oni.

Eleanor05

Eleanor05 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já ani nevím, jestli odpovídat, protože mám zkušenost s tím, že se nemá cenu hádat s lidmi, kteří používají Zemanovy, popř. Ovčáčkovy výrazy, viz. "pražská kavárna", "sluníčka" atd., jejichž skutečný význam, pokud nějaký je, nejsou nikdy schopni objasnit. Ale dobře. Článek, na který jste sem dal odkaz se týká jediné situace a jediné osoby - Dejdara a Zdivočelé země a bylo to ještě před první přímou volbou prezidenta. Uznávám, že reakce Bočana a spol. byla tehdy trochu přehnaná, viděno po několika letech Zemanovy vlády, se ovšem jeví tak nějak smysluplněji, než předtím. :o) 
"Voliči Miloše Zemana jsou nevzdělaná lůza..." Podle průzkumů agentur, sledující vzdělání voličů, ať se vám to líbí, nebo ne, Zemanovi voliči jsou v průměru ti nevzdělanější. Ale agenturu k tomu ani nepotřebujete. Pokud zajdete na libovolnou diskusi o politické situaci, Zemanova voliče většinou poznáte už podle množství gramatických chyb ve větách a neschopnosti vypnout si Caps Lock. :D
"Na druhou stranu možná lidi, co volí Zemana, v médiích raději strachy drží hubu..." Tohle je dohad, nejde podložit. Každopádně veřejně známí lidé, kteří podporují Zemana, (fakt mi nejde napsat umělci, protože jedny uvozovky by na to zpochybnění nestačily) jsou Troška, Ringo Čech, Hůlka a Vašut. Znovu opakuji - co by dělali na Českých lvech, mezi lidmi, co se alespoň snaží natočit občas něco důstojného?
A myslíte, že by bylo dobré pro přímý přenos z udělování cen, aby tam naběhla Adela Banášová pokaždé, když by se schylovalo k tomu, že děkující řekne větu o svobodě slova a křičela: "Tak dost! Tohle je politika, to do udělování filmových cen nepatří, odejděte z pódia!" Nehledě na to, jak by to působilo paradoxně, nebylo by to především nepatřičné? "Umravňovat" třeba devadesátileté střihače, kteří si jdou pro cenu za celoživotní dílo?

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Pink.Panther

KASUGI

KASUGI (hodnocení, recenze)

Eleanor05

Ano, a Donutilova pohádka o  dívce s "vadou" bílé pleti, která se spáří s černouškem, to bylo Donutilovo svobodné rozhodnutí.  Když tehdá v Paříži slimáci upálili dva policisty v autě,  v celé Francii probíhaly zhruba týden demostrace policistů, požárníků a záchranářů. Čt24  CELÝ TEN TÝDEN  vysílala reportáže a rozhovory o tom, jak chudáček Brady nedostal vyznamenání a tady někdo obhajuje nezávislost této žumpy? TO JAKO FAKT? 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Eleanor05 , Eleanor05

"Na to mám jednoduchou odpověď - voliči Zemana se na takovéto ceny nedostanou. Co by tam také dělali? :D"

 

Přesně tak. Voliči Miloše Zemana jsou nevzdělaná lůza, zatímco voliči, které prosazuje pražská fabrika na jedinou pravdu, jsou vznešené éterické bytosti. Na druhou stranu možná lidi, co volí Zemana, v médiích raději strachy drží hubu, aby je ta lepší polovina, která tvrdí, že slušnost není slabost nezlynčovala: https://www.lidovky.cz/skoncili-jsme-s-nim-vzkazuji-tvurci-zdivocele-zeme-stransky-a-bocan-dejdarovi-kvuli-zemanovi-ifv-/lide.aspx?c=A130118_184836_lide_jkz

 

"...jak moc si myslíte, že je ČT schopna vměšovat se do toho, co umělci říkají při děkovných řečech na udělováních cen?"

 

Úplně stejně, jako je ČT schopná kontrolovat běžné občany v živém vysílání, jako např.  v Máte slovo s Jílkovou. Problém je ten, že ČT tohle nechce. Jí se samozřejmě hodí, když umělci vystupují na její obranu.

na příspěvěk reagoval Eleanor05

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Eleanor05

Tak to mě dostalo.:D Lepší odpověď bych proto neměl.:D Ale jinak souhlasím, že politika do tohoto pořadu nepatřila. Ale země je zase rozdělená a emotivní po Zemanově inaguračním projevu. Úmělci jsou taky lidi, co chtějí říct svůj názor a taky platí Českou televizi stejně jako všichni v této diskuzi.  Tak se vyjádřili a já s nimi souhlasím. Ale těch politických narážek bylo vážně příliš mnoho, až to ten večer jenom pošpinilo a odvedlo pozornost od filmu. Někteří teď zase začnou spekulovat o možné pravdě různých dezinformací a dokonce se ještě zastanou Soukupa. Takže to ve výsledku ani ničemu nepomohlo. 

Uživatel Pierre smazal svůj příspěvek.

stration

stration (hodnocení, recenze)

Mumie Sommerová a lidé, kteří by se sami na konkurenčním trhu nikdy neuživili bráníli socialistickou ČT. A těch 5,66 mld. Kč ukradených pomocí daně nazývané koncesionářský poplatek jim nevadí. Humus. Adela celkem fajn. Ceny opět poplatné době.

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

Hradní žumpa si řekla při inauguraci, a kdykoliv jindy svoje, tak si jiní lidé řekli (a řeknou) jindy a jinde (a nebo klidně na tom samym místě ve stejnej čas) taky svoje. Zcela přirozený.

Eleanor05

Eleanor05 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Nechci se vám do toho moc plést, ale jak moc si myslíte, že je ČT schopna vměšovat se do toho, co umělci říkají při děkovných řečech na udělováních cen? Nenapadlo vás, že je to třeba jejich svobodné rozhodnutí mluvit o důležitosti ČT, jakožto veřejnoprávním médiu, a důležitosti toho, aby ji nevlastnil nějaký podnikatel? Protože teprve pak by byla skutečně "závislá"? Myslíte, že nějaký "zlý syndikát" v zákulisí nařídil všem vystupujícím, aby bránili ČT? A nějak nechápu, jak umělci, kteří brání ČT, tím potvrzují její závislost, ať už na komkoli.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, KASUGI, Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Naprostý souhlas!

Douglas: Ono nejde jenom o to, že politika v takovém pořadu nemá co dělat. Ono jde i o to neskutečné pokrytectví ze strany ČT. Vztekají se, že je Zeman kritizuje za to, že nejsou nezávislí a brání se stylem, že nechají ve svém pořadu "umělce" politicky agitovat, tedy potvrzovat, že jsou závislí jak svině. Někdo tě nařkne z toho, že jsi vulgární a ty se budeš bránit tím, že začneš sprostě nadávat?

na příspěvěk reagoval Eleanor05

Eleanor05

Eleanor05 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

"Popravdě nikde jsem si nevšiml, že by voliči Miloše Zemana na nějakých cenách na lidi chrlili tyhle bláboly." Na to mám jednoduchou odpověď - voliči Zemana se na takovéto ceny nedostanou. Co by tam také dělali? :D

na příspěvěk reagoval Pierre, Pierre, vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Douglas

V tom případě má být pointa taková, zdali se má toto obecně někomu přikazovat. Pokud budeme následovat příklad umělců, můžeme se sežrat všichni nenávistí a až se bude dávat cena za nejlepší cukrářku nebo za Jablko roku, můžeme všechno zahltit politickýma kecama. Už se nemůžu dočkat, až bude někde ve školce soutěž o nejlepší výkres, jak si vezme tatínek výherce slovo, začne svazácky kázat o tom, že Zeman he hajzl.

Douglas

Douglas (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Pointa je v otázce, zda lze umělcům nezávisle na povaze média, v němž vystupují, přikazovat, co smějí a co nesmějí říkat.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Douglas

Tak Američtí umělci mohou vybízet koho chtějí, protože nemají veřejnoprávní TV. Ale možná se pletu. Popravdě nikde jsem si nevšiml, že by voliči Miloše Zemana na nějakých cenách na lidi chrlili tyhle bláboly. Co se týče obrany ČT, začínám mít pocit, že kdokoliv se vůči ČT jakkoliv korektně ohradí, je to podle ČT šmejd, co se snaží potlačovat demokracii.

na příspěvěk reagoval Douglas, Eleanor05

Douglas

Douglas (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

1. Přenos jsem neviděl, reaguji na symptomatickou rétoriku.
2. Viděl jsem ze záznamu projev Jana Svěráka "Pět vět na obranu ČT" a přišel mi naprosto korektní. (Ale ten zřejmě nebyl součástí přenosu.)
3. Předávání cen je vždycky politikum, vždycky vyvolávají vášně a vždycky se spouští debaty o přípustnosti takových vyjádření, což je do značné míry jejich účelem (srov. např. ceny na prestižních festivalech nebo Oscary). Považuji to tedy přinejmenším za součást života v demokratické společnosti, přičemž vybízet k diskuzi je jednou z důležitých společenských rolí aktivních umělců.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

česká televize je stát ve státě, bez kontroly a zcela vymknutá nějakým zákonům. Soudruzi si vyspacákovali totální neodpovědnost vůči státu a tím šla do kopru jakákoli veřejnoprávnost, jakákoli byť jen snaha o nestrannost a vyváženost. Na ČT se už roky nedá dívat. Jak teď soudruzi ztrácejí pozice a hrozí, že se snad  možná zase dostane ČT pod kontrolu (ačkoli zatím ani nevím, že by vláda splácala nějakej takovej zákon), tak začínají kopat podle hesla "nejlepší obrana je útok".  Kdysi s těma spacákama jim naletělo mnoho lidí a prakticky jim umožnilo ten převrat v TV udělat a převzít veškerou moc, ale podruhé? Podruhé už se snad lidi nenechají zblbnout.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Douglas

Takže myslíš, že je v pořádku, když umělci takto promlouvají v pořadech veřejnoprávní televize, které k tomu nejsou určeny? ČT je placena i z peněz lidí, kteří volili Zemana a Babiše a tudíž částečně zaplatili i honoráře mnoha plamených řečníků. Nevím jak tobě, ale mně přijde značně nevkusné, neustále někomu vnucovat svůj politický názor i když se na něj nikdo neptal. Tohle je pořad o udílení filmových cen, takže fakt nechápu, proč má divák sledovat projevy svazáků, kteří mají sice hroznou starost o demokracii, ale nechají si od oligarchů cálovat svoje filmy.

na příspěvěk reagoval Douglas, Sabrewulf

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

Byť souhlasím s názory, které zazněly v tomto pořadu, tak se to k udílení nehodí a narušuje to dekorum. Kdyby se však zakazovalo, kde se má co říkat, tak by to sklouzávalo k potlačování svobody vyjadřování. Když někdo někde něco řekne, tak se mu mohou jiní posmívat, jiní s ním souhlasit a mohou se k tomu vyjádřit. Tak je na každém, jak to pojme, co řekne a jakou vyvolá reakci. Dnes se mohli někteří v tomto udílení držet pořekadla - mlčeti zlato, mluviti stříbro. Tak jejich trestem budou posměšky, nikoliv vězení či zákaz činnosti jako v době minulé. :D

Douglas

Douglas (hodnocení, recenze)

topi80

Přenos jsem neviděl, ale právě váš slovník je slovníkem kulturní politiky minulého režimu. (Protože však dáváte KAUZÁM JAROMÍRA SOUKUPA pět hvězdiček, není na tom nic překvapivého.)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Uživatel Douglas smazal svůj příspěvek.

Uživatel ArthasKarfa smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama