Reklama

Reklama

Batman a Robin

  • USA Batman & Robin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Milionář Bruce Wayne, který se skrývá pod maskou Batmana, se musí postavit vědci Victoru Friesovi, jenž se po nehodě v laboratoři změnil ve zločinného Mr. Freeze. Ten musí udržovat svou teplotu na bodu mrazu a v bizarním ledovém sídle se pokouší najít lék pro svou hibernovanou manželku. K provozu laboratoře, a zejména pak svého mrazícího brnění, potřebuje diamanty, které uloupí a ani Batman s Robinem mu v tom nedokáží zabránit. Protože jeho spotřeba diamantů je obrovská, podaří se Batmanovi vlákat ho do pasti na aukci a zajmout. K útěku mu pomůže Poison Ivy, dříve dr. Isley, která hodlá nastolit na Zemi vládu rostlin. Poison nabídne Freezemu spojenectví, nehraje s ním však čestně. Odpojila totiž od přístrojů jeho ženu a svedla to na Batmana. Mr. Freeze přísahá, že se pomstí a zmrazí svým novým vynálezem nejen Batmana, ale i celý Gotham a po něm celý svět. Pokud mu v tom chtějí Batman, Robin a jejich nová spolubojovnice Batgirl zabránit, nesmějí zaváhat ani na okamžik. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (854)

MMR 

všechny recenze uživatele

Já teda nevidím nijaký extra rozdíl v tomhle díle a v těch předcházejících. Proto se divím takovému propadu v hodnocení. Chvílemi se člověk opravdu pobaví, nesmí se samozřejmě dívat na logičnost. Ta by se tam hledala marně. Jediný problém bych viděl v dosazení Clooneyho do role Batmana, na ní se totiž vůbec nehodí. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Už předchozí Batmanovské díly ( nemyslím sérii od Christophera Nolana) se mi nelíbily a to jsem ještě neviděl tenhle díl. Batman 1 uviděl ode mě odpad, ale v tom případě, tady bych musel zajít do mínusu a to dosti značného. To bohužel nelze. Vševypovídající hodnocení odpad musí stačit. A proč jsem se tak rozhodl?....George Clooney byl z mého pohledu nejhorším Batmanem všech dob. Ti dva jeho debilní pomocníci byli dost výrazně na škodu. Měl jsem představu o Batmanovi, jako o samotářském typu a tady tento film se mi snažil vehementně naznačit, že hrdinu může dělat každý idiot. A tohle nejsem schopný akceptovat. Těšil jsem se na Arnolda Schwarzeneggera,....zbytečně. V debilnější roli jsem ho nikdy neviděl, a to už jsem ho viděl i rodit. Uma Thurman v celkem pěkné roli, solidní výkon, bohužel v úděsném českém dabingu. Tady je opravdu drtivá většina filmu debilní a světlých momentů je tu poskromnu. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tady zjevně někdo nepochopil, že už to stačilo.....teda ono to stačilo i před Batman Forever, který už s comicsovým noir kouzlem prvních dvou Batmanů neměl společného takřka nic kromě trademarku:)....a ono je to i se svojí kýčovitou barevností zase zpátky, ten Schumacher je snad nepoučitelnej!!!! Snaží se uchopit legendu vlastním způsobem, ale výsledek je, mírně řečeno, ale co, řekněme si to na plnou hubu, k zblití....a nezachrání to ani superhvězdy...jediné opravdové klady tak představují holčičkovitost Aliciy Silverstone a s gustem sehraná "nerdy" aktivistka Uma Thurman. 40%, a to jen když mám lepší náladu. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Kvalitou prakticky totožná podívaná, jako předchozí snímek. Stejné klady i zápory. S Burtonem neporovnatelné, přesto s přivřením obou očí sledovatelné. Minulý díl mě kdysi nalákal na Carreyho, tento samozřejmě na Arnolda Schwarzeneggera (výkon na Zlatou malinu!). Clooney mi nevadí, stejně, jako Kilmer minule, ovšem pro mě je (až do nástupu Christiana Balea) jediným pravým Batmanem Michael Keaton. Dvě a půl hvězdičky, zaokrouhlené nahoru - za Arnieho výstup a sexy Umu Thurman. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Shit, shit, shit. Jestliže předchozí díl měl aspoň trochu rozumu a slušný scénář, tak tohle nemá ani jedno. Příběh je idiotský a vyjadřuje zřejmě scénáristovo IQ houpacího koně, jelikož takhle hloupý příběh a blbé dialogy jsem snad ještě neviděl. K tomu obsazení je taky nic moc. Clooney vypadá jak úchyl, Uma mě taky zrovna nedostává, O´Donnel hraje ještě hůř než minule a to jsem si myslel, že hůř už to ani nejde a k tomu uřvaný Arnold... Bože chraň nás před takovými filmy. Jediným světlým bodem je Alicia Silverstone, na kterou se dobře dívá a i když nechápu proč Batman dostává nové parťáky, tak ji vítám s otevřenou náručí. Stylizace je pořád stejná, neonová, akorát asi přibylo ještě více colorizace, což vytváří absolutní paskvil, kterému nedám odpad jen proto, že mám rád Batmana a chci ho před takovou potupou ušetřit. Takže moc děkuju Joeli, že si zničil skvělý komix. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (48)

  • Během honičky v Gothamu si lze všimnout, že jedna z oněch velkých soch ve městě náramně připomíná sovětskou plastiku zvanou "Matka vlast volá". Jde o sochu ženy v rozevlátém rouchu a se zdviženým mečem v ruce. Skutečná socha stojí od roku 1959 nad Volgogradem jako památník bitvy o Stalingrad. (fifox)
  • V léčebně Arkham je možné v jednom záběru vidět oblek dvou postav z předchozího dílu: Hádankáře (Jim Carrey) a Dvě tváře (Tommy Lee Jones). Dvě tváře ovšem v Arkhamu vězněn nebyl, jelikož jej Batman (Val Kilmer) zabil. (Pepy)

Související novinky

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (více)

Zemřel režisér Joel Schumacher

Zemřel režisér Joel Schumacher

23.06.2020

Ve věku 80 let zemřel slavný scenárista a režisér Joel Schumacher. Tvůrce poslední rok zápolil s rakovinou, nakonec však tento boj prohrál. Schumacher, jenž svoji homosexualitu od počátku kariéry… (více)

Costner vs. Superman, Hardy vs. Batman

Costner vs. Superman, Hardy vs. Batman

25.02.2011

Přípravy na návrat nejslavnějších superhrdinů jsou v plném proudu. Zack Snyder chce do nové verze Supermana (v hlavní roli Henry Cavill) stůj co stůj obsadit Kevina Costnera. Ten už pěkných pár let… (více)

Reklama

Reklama