Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
  • angličtina The Zoo
Rodinný / Drama
Česko, (2022–2024), 210 h 42 min (Minutáž: 56–67 min)

Hrají:

Michaela Pecháčková, Eva Salvatore Burešová, Veronika Freimanová, Marek Taclík, Sabina Laurinová, Jana Švandová, Šimon Bilina, Robert Urban (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(202)

Obsahy(1)

V seriálu Zoo jsou hlavními hrdinkami mladá dědička sklářského impéria Sidonie Anna Novotná a chůva v rodině soudce Viktorie „Viki“ Janečková. V hlavních rolích se představí Michaela Pecháčková jako Sidonie a Eva Burešová coby Viki. Tyhle dvě svede dohromady náhoda, láska ke svému povolání, ale i touha jít si za svými vlastními sny. Zatímco Sid místo prestižní školy v Americe uteče za svou láskou a začne, bez vědomí rodičů (které hrají Sabina Laurinová a Marek Taclík) pracovat v zoologické zahradě, Viktorie zase musí vyřešit svůj osobní život a skloubit ho se svou láskou – zpíváním. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (3)

Zoo (2022) odpad!

První dva díly jsem si říkala, že si to tu jednu a půl hvězdy zaslouží, ale pak to šlo jedním velkým krokem do kopru. Vzdala jsem to po desátém díle ( vydržím fakt hodně) a posílám to k šípku. Herci ušly, ale ten scénář a dialogy, to je peklo. ()

Cesta do L.A. (2022) (S01E01) 

Tím, že jsem neviděla ani jeden díl ze Slunečné, tak mne heredké obsazení nijak neiritovalo. Na zvířátka se kouká hezky, byť prozatím jsou spíše jen kulisou, než aktéry děje. scénář je pitomý a dialogy blboučké, ale Burešové role drsňačky s prořízlou pusou sedí a Tacík jako milující otec a mamánek bude asi taky dobrý. Na rozjezd to docela ujde. Možná se mi to líbí i proto, že se na žádné novácké a primácké seriály nedívám a tak  jsem smířlivější. Dám tomu šanci a uvidíme. První díl za mne 40% v rámci žánru. ()

Omluva (2022) (S01E02) 

Tradiční sešup dolů, naivní a hloupé natolik, že to muí urážet inteligenci i diváka s nižším IQ. Přitom potenciál by tam byl, Prostředí zoo nabízí hodně možností, ale zjevně se dost šetří peníze, možná by to chtělo méně herců a více co hrát. 20% ()

Reklama

Reklama