Reklama

Reklama

Mission: Impossible III

  • USA Mission: Impossible III (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ethan Hunt se právě zasnoubil s Julií, ale jejich oslavu naruší žádost tajné služby, aby se Ethan vydal zachránit agentku Lindsey, kterou učil. Po dlouhé době tak vyráží do terénu. V týmu má Luthera, Declana a Zhen. Akce nejprve vypadá úspěšně, ale Lindsey pak v hlavě vybuchne časovaná nálož. Ethanův tým je kritizován, proto se Ethan rozhodne se svým týmem podniknout neschválenou akci, aby si napravili jméno a pomstili Lindsey.  Lindsey unesl Owen Davian, po kterém jde tajná služba už celé roky. Ethan vymyslí plán na únos Daviana ve Vatikánu. Plán je složitý, ale úspěšný. Davian Ethanovi vyhrožuje, že ho zabije před zraky jeho ženy, ale Ethan si myslí, že se nic pokazit nemůže. Když letadlo i se zadrženým přistane v USA, čeká je přesun auty. V tu chvíli na most, po kterém auta jedou, zaútočí ze vzduchu a Davianovi se podaří uniknout. Ethan okamžitě vyrazí pro Julii, Davian se k ní ale dostal první. Davian chce, aby mu Ethan obstaral zařízení, o kterém jsou informace v kufříku, který mu Ethanův tým sebral ve Vatikánu. Ethan má 48 hodin, aby tzv. Zaječí packu získal... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (889)

Superpero 

všechny recenze uživatele

J.J. Abrams je podle mě jeden z největších, nových, režisérských talentů současnosti. A tenhle film to dost dokazuje, celou dobu je to rychlý, svižný a velice zábavný. Akce je tam tak akorát, ani ne moc, ani ne málo. Vyhypovaná přestřelka na dálnici je výborná, ale mě se možná ještě více líbily takové ty komornější věci, jako když Cruise sejme tři securiťáky ve výtahu a leží při tom spoutanej na pojízdnym lůžku. Tom Cruise totiž při bitkách působí velice svěže a fakt jsem mu věřil, že se umí takhle prát. Cruise to zahrál dobře, i když se zrovna nepral, stejně jako ostatní herci. Michelle Monaghan je strašně hezká, ale titul "největší kunda filmu" patří Maggie Q, protože je fakt gigasexy. A teď se dostáváme k tomu "prvnímu pořádnému záporákovi" v sérii. Philip Seymour Hoffman to zahrál dobře o tom žádná, ale s tim jeho tlustym ksichtem působí strašně komicky (takže úvodní vyšokovaná scéna s výslechem na mě měla přesně opačný účinek tzn. smál jsem se, až mi to bylo trapný) a ve chvíli když se za něj převleče Hunt a Philip dělá akční kousky to nešlo udržet. Fakt vtipný. Jinak ale převeliká spokojenost a asi je to i nejlepší ze série, i když jednička se mi líbila hodně. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Bourne Supremacy vs. M:I:1 a M:I:2 feat. Alias. Abrams to vzal za správný konec. Hunta polidštil, a i když se mu jej nepodařilo polidštit do důsledků srovnatelných s tíživostí patrnou v Bournově mýtu, posun v psychologii je to znatelně příjemný. Aby živelná akce á la Abrams vyzněla, nemusí nově vystupovat z příběhu, což z M:I:3 činí nejen nejsoudržnější a „nejrychlejší“ film série, ale i dílek nejlepší. Abrams v něm nehledá tolik samolibých zpomalovaček jako Woo, ale realistický prostor naplněný akcí, adrenalinem a pohybem kamery i objektů před ní. K tomu výborné, přitom nevyčnívající triky a nekompromisní záporák... mlask. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Po M:I-2, kde John Woo spravil z Toma Cruisa smrteľne vážne sa tváriaceho frajera sa M:I-3 ubrala smerom k civilnejšej jednotke no v odľahčenejšom duchu. Opäť je dôležitá spolupráca celého týmu, sprisahanie číha hneď za rohom a našťastie aj zloduch ovplíva solídnym kúzlom. A to ako nám Abrams jednotlivými scénkami pomrkáva na predchádzajúce časti je od neho pekné. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Třetí Nemožnost mě velice mile překvapila. O Cruisovi si myslím, že je výborný herec, ale bohužel až moc často končí v nedotaženinách, jakými byly první dva díly téhle špiónské akce. Teď aspoň konečně skončil v kvalitnějším kousku (i když samozřejmě stále nemusí nic moc hrát). Celé je to vkusnější, lépe zabalené než předchozí dva díly, navýsost dobře obsazené, místy i zahrané (přidávám se k proudu a tleskám Hoffmanovi - kdo by ho neměl rád?!), nový režisér všechno pěkně odvyprávěl a k tomu na jedničku zvládl i akční scény, nechybí ani brilantní nápad smrtelně nebezpečné "zbraně" zvané Králičí packa, kterou může být skoro cokoliv si dokážete představit (tj. v celém filmu se neodzvíte víc, než to, že to všichni hledají). Přesto - na můj vkus pořád moc umělé a megalomanské; velice dobrý film, ale pokud chcete mé doporučení na špičkový špionský thriller, sáhněte po sérii o Jasonu Bournovi. 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšil asi nejméně ze všech těch letošních hitovek , protože předchozí 2 díly mě zrovna dvakrát neoslovily. Trojka je ale úplně jiná a bezkonkurenčně nejlepší. J. J. Abrams zde předvádí tak trochu filmovou podobu svého seriálu Alias, s tím rozdílem, že tady je té akce ještě o dost víc. A že je to opravdu akční jízda od začátku do konce se přesvědčíte hned na začátku. Celý film plyne velice rychle a ani na chvilku vás nenechá v klidu. Zde na žádnou nudnou scénu nezavadíte, protože se zde pořád něco děje. Ještě, že si Cruise toho Abramsa prosadil. Herci jsou v tomto díle taky parádní. Cruise přesně splňuje očekávání a Hoffman perfektně ztvárnil prvního pořádného záporáka v sérii. Do toho všeho jim ještě stačí sekundovat Ving Rhames se svýma hustejma hláškama, který zde dostal mnohem více prostoru než v předchozích dílech (ještě že tak). Akorát ten Fishburne mi tam nějak neseděl. Mission Impossible 3 je velké překvapení tohoto roku a akční nářez, který už tu dlouho nebyl. Ten jenom počkat, jak na to v listopadu zareaguje Bond :-) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (44)

  • Jako obvykle i tentokrát obstaral Tom Cruise (Ethan Hunt) většinu svých kaskadérských kousků sám. Obešlo se to bez vážnějších zranění, nejhorších bylo několik naražených žeber. (ČSFD)
  • Scéna, v níž tým Ethana Hunta (Tom Cruise) odjíždí z Vatikánu na motorovém člunu, se natáčela jako první. (Azurovydrak)
  • Při honičce na vodě byly k lodím připevněné reproduktory, ze kterých zněla ústřední melodie filmu, aby se herci lépe dostali do svých rolí. (don corleone)

Související novinky

Star Trek 3 v rukách debutanta?

Star Trek 3 v rukách debutanta?

10.05.2014

Hollywoodská studia zřídkakdy vkládají sto a více milionů dolarů do rukou někoho, kdo ještě nikdy nenatočil celovečerní film. V poslední době ale dostali takovou důvěru třeba Rupert Sanders (Sněhurka… (více)

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

25.08.2013

Posledním dílem ságy, která byla natočena na klasický 35 mm film, byla Skrytá hrozba. V Klony útočí a Pomstě Sithů už Lucas experimentoval s digitálními kamerami. Tvůrci Epizody VII (a dalších) však… (více)

Brutální Nikita se vrací

Brutální Nikita se vrací

23.02.2010

A tentokrát bude nejen krásná a smrtící, ale bude mít i dobré kung-fu. Maggie Q se sice narodila na Havaji (americkému otci a vietnamské matce), ale jméno si udělala v hongkongských filmech plných… (více)

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

12.06.2009

Zdá se, že čtvrtá mise je docela „possible“. Dokonce za účasti Cruise a Abramse. Mission: Impossible 3 se jim povedla a přestože nesplnila komerční očekávání, těch 400 milionů dolarů na celosvětových… (více)

Reklama

Reklama