Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele Maniik88 k tomuto seriálu (2)

Jack Reacher (2022) 

Reacher hora ako má byť. Prvý diel ma fakt hoodne navnadil a bitky v base a rozbeh skvelý. Mne sa páčil casting a väčšina postáv mi sadla. Aj fajnoví záporáci. Páčil sa mi ľahko ironický Reacher, vyšetrovanie, romanca s Roscowe, čierny Colombo. No občas to strácalo dych, alebo to kazilo nelogičnosť postáv. Ale sklamal ma posledný diel. Tam to bola lacná prestrelka a nemal som z toho pocit uspokojenia. Každopádne ma to zaujalo a v podstate jedna séria, jedna záhada a vyšetrovačka. Rád si kuknem aj druhú keď bude. ()

Season 2 (2023) (S02) 

Reacher's back. Tak trochu. Začiatok série bol boží. Fajná sympatická parta s Neelyovou a Reacherom v hlavnej roli. Zamotaný prípad, zaujímavé vyšetrovanie, občas ultimátna bitka. Dokonca sa objavil na chvíľu aj starý dobrý Finlay. No a potom sme tu mali diel keď umrel strýko Fenster, teda Fantomas..ehm ten dobrý policajt. To bol tak slabučko spravený diel. A od vtedy logika stále deravejšia, konanie postáv drbnutejšie a finále tak odfláknuté, že až. Žiadne ultimátne fighty, ani pocit zadosťučinenia v prípade likvidácie Terminátora alias Roberta Patricka a aj megazloducha čo budovali celú sériu len tak odkrágľujú ako nič.. a polku diela Reacher rozdáva fond. No škoda. Kvalita šla žiaľ dolu ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama