Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Dokonalá nálož testosteronu! Alan Ritchson doslova exceluje ve své životní roli, která mu padne jako ulitá. Výborná volba při castingu, skvělé obsazení vedlejších postav, pečlivě propracovaný scénář. Celkově se mi líbila hloubka, psychologie postav a dynamika děje. Akční scény jsou brilantně zpracované, nabízející adrenalinové momenty a režie prokazuje vysokou úroveň profesionality. Přiznávám, že od Prime jsem takto kvalitní produkci nečekal, zvláště v seriálovém formátu. Díky a těším se na další díly! ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Asi nejvěrnější adaptace knihy, jakou jsem kdy viděl. Když k tomu člověk přistupuje s tím, že Reacher je král béčkové zábavy, takže to je prostě trochu pitomoučký, tak tomu nemám moc co vytknout. Snad jen závěr ve skladu vypadal až příliš televizně (+moc ruční kamery) a hlavní představitel je až příliš toporný, že mu člověk nevěří ty logické dedukce. Chybí mu trochu oldschoolového eastwoodovského charizmatu a šarmu, vypadá spíš jako nějaký MMA model, ale oproti Cruisovi je to posun o tisíc mil k lepšímu. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Konečně se Dítětův slavný hrdina a věhlasný čistič zapadlých prdelí amerického středozápadu dočkal adekvátního zobrazení. Tedy alespoň co se konstituce týká. Dvoumetrové nabušené hovado tentokrát nepředstírá stodemdesáticentimetrový sájentologický zachrap Tomík, ke kterému museli jako komparz složitě vybírat samé trpajzlíky, aby se necítil tolik méněcenný, a každou chvíli ho hledat někde hrdě stojícího pod stolem. Ovšem co do výrazové oduševnělosti, tak tam zvolený gorilí neherec kapku zaostává a spíše připomíná takový ten „hloubavý“ typ, co si pro pandementní jistotu udělá doma antigenní test, načež s hrůzou zjistí, že je těhotný, a co při jakékoliv konverzaci jednou za hodinu nakrčí čelo, prošťourá si rypák a řekne „gogo“, než toho Dítětem popisovaného pologeniálního analytika a detektiva. Ale jebat! Tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „abstrahujme od paradigmatické interpretace fikčních charakterů“. Jedná se totiž o veskrze slastně brakovou staroškolskou zábavičku, svižnou, akční, přímočarou, brutální a se všemi těmi klišovitě roztomilými kudrlinkami přesně tak, jak to mají mazlíčci rádi. A vzali to kluci pěkně od Dětských začátků, tedy od Jatek, tudíž doufám, že máme před sebou dalších 24 sezón (pomineme-li už spatlaného Tomíka a povídky) vinného potěšení z dob, kdy byl svět i film ještě nebolševický a v pořádku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tudy kulka vyšla ven. Střeli jste je do zad." Jack Reacher je sympaťák, svalouš a inteligent. Přesně jako já ... bych chtěl být. Trošku mi do něj chybí, ale zase mám smysl pro fair play. To se však ve světě Jacka Reachera nenosí. Kdo chce přežít, ten musí střílet první. A o to tady jde. O zlámaný končetiny, vraždy, mučení a o sežraný koule. Zkrátka nic pro estéty. Mě však nikdy nikdo neobvinil z toho, že mám smysl pro krásu a umění, takže mohu v poklidu konstatovat, že Reacherův svět mě baví. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejvěrnějších adaptací, jakou jsem kdy viděl. Když už odchylky, tak buď smysluplné pro seriálový formát (dřívější zapojení staré známé), nebo nutné pro aktualizaci děje (přeci jen je předloha z roku 1997). Celkově vzato ale ohromná spokojenost, kdy jedinou výraznější kaňkou je finále, které stylem natočení vypadalo jako něco, odkud by ve zpomaleném záběru na motorce měl odjíždět Reno Raines (o prohřešku, že nejlepší kill v něm nemá Reacher, nemluvě). Ale vzato kolem a kolem velká paráda. Jako milovník předlohy můžu bejt spokojenější jen tehdy, pokud začnou točit dvě série ročně, aby Richtson za dekádu stihl všechny knihy. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Na pohřbu je zmíněno 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno