Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele Jara.Cimrman.jr k tomuto seriálu (2)

Jack Reacher (2022) 

"Tudy kulka vyšla ven. Střeli jste je do zad." Jack Reacher je sympaťák, svalouš a inteligent. Přesně jako já ... bych chtěl být. Trošku mi do něj chybí, ale zase mám smysl pro fair play. To se však ve světě Jacka Reachera nenosí. Kdo chce přežít, ten musí střílet první. A o to tady jde. O zlámaný končetiny, vraždy, mučení a o sežraný koule. Zkrátka nic pro estéty. Mě však nikdy nikdo neobvinil z toho, že mám smysl pro krásu a umění, takže mohu v poklidu konstatovat, že Reacherův svět mě baví. ()

Season 1 (2022) (S01) 

"Náčelník Morrison Vás chce ve vazbě, dokud neuvěříme, že Vašich 190 cm bylo v tom autobusu." Takže výška 193 cm, na detailech záleží a v Margrave něco smrdí. A jelikož potíže si Reachera vždycky najdou, tak si ho našly i tam. Co šlo zlomit, to Reacher zlomil, co musel zastřelit, to Reacher zastřelil a co měl vyšetřit, to taky vyšetřil. Mě to od začátku hodně bavilo. Nicméně mě zarazilo, že ačkoli moje genialita nikdy nebyla úředně potvrzena, tak jsem to celý vyšetřil o dost dřív než Reacher. To je trošku zklamání, ale jediný. Reacher je totiž borec, Roscoe sympaťanda, Finlay správňák a od Neagleyové si nechám kdykoli krýt záda. Další sérii, prosím. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama