Reklama

Reklama

Spider-Man 2

Trailer
USA, 2004, 127 min (Special Edition: 135 min)

Režie:

Sam Raimi

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Scénář:

Alvin Sargent

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Donna Murphy, Daniel Gillies, Dylan Baker, Bill Nunn, Willem Dafoe (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tobey Maguire je tu opět coby Spider-Man, který jako jediný může zachránit New York. Skvělý fyzik, dr. Otto Octavius (Alfred molina), se nešťastnou náhodou promění v zuřivé, osmiramenné monstrum, Doc Ocka. Superinteligentní robot s chapadly na jeho zádech ovládá jeho mysl a nic nemůže zastavit práci na silném elektrickém zdroji. Město volá svého hrdinu na pomoc, ale Spidey nikde není! Být dál Spider-Manem je pro Petera Parkera (Tobey Maguire) téměř nemožné a on se musí rozhodnout, jestli opustí studium a lásku svého života, MJ (Kirsten Dunst). Jenže když Doc Ock unese MJ, aby se dostal ke Spider-Manovi, Peter Parker nemá jinou možnost. Vrací se zpátky do akce plné dobrodružství a vzrušení, jaké ještě sám nezažil. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Hele, v zajímavostech je "Celková délka chapadel Dr. Octopuse je 4 metry." - to mi nějak nesedí. To by každé z chapadel muselo mít jeden metr což ve filmu fakt nevypadá. Nemělo to být, že každé z chapadel má 4 metry? 

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Naprosto úžasný a nejlepší díl série. Skvělý padouch Doktor Octopus a opět úžasný Tobey co by Spidey společně ze skvělou akcí a dalšími postavami :-) rozhodně jsem dal za 5* a nelituji. Pro mě je tohle určitě nejlepší filmový Spidey a věřím že ještě dlouho dobu (pokud tedy někdy vznikne nějaký opravdu dobrý co by se tomuhle minimálně rovnal a nebo ho dokonce překonal)

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím vás z jakého komiksu tenhle film vychází??

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Daae

Daae (hodnocení, recenze)

2 Stratos: Ty Spíďovy hlášky mi taky hodně chyběly. To jak si sám se sebou povídal, když tolikrát lezl kanálem, bylo boží :))

Wawer

Wawer (hodnocení, recenze)

nemáte někdo prosím ke spider-man 2.1? nemůžu je nikde na najít, což je divný pač dokonce aj u nás v této SE verzi film vyšel na dvd

Web-Head

Web-Head (hodnocení, recenze)

2.1.2007 - Spider-Man 2.5 [19.12.2006 22:00]

Spider-Man 2 Extanded Cut: 8 minut navíc.
Peter's Birthday Party is slightly extended.
Peter and Mary Jane's backyard conversation is slightly extended.
Spider-Man's awkward converation in the elevator is now made up from completely different takes.
Mary Jane and Louise's conversation in the shoe store is a new addition.
Peter's visit to the campus doctor is slightly extended.
Jameson is seen trying on the Spider-Man suit.
The Battle between Doc Ock and Spider-Man after the bank robbery has a new scene added - a fight in an office.
The train sequence has a small addition during Doc Ock and Spider-Man battle on top of the train.

Nejsem si jistý, jestli je tento sestřih veden Samem, ale pochybuji.

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

sam raimi spidermana pojal velice komorne, neni to zadny hlaskar jako treba v serialu, neni v pohode a uz vubec neni optimista. je to vlastne chudak, ktery se neumi smirit se svym osudema a porad se lituje. tohle pojeti muj salek kavy zrovna neni :((( ps: ma jeden z nejhorsich ceskych dabingu!

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Rozlišoval bych mezi "nejvěrnější comicsovou adapatcí" a "nejlepší comicsovou adaptací" - Spiderman patří v rámci těch vysokorozpočtových mezi ty nejhorší

bolfik

bolfik (hodnocení, recenze)

O hodně lepší než díl první,hlavně díky Alfredu Molinovi.

Kamca_

Kamca_ (hodnocení, recenze)

Je tam méně akce, ale i tak to má své kouzlo. Dr. Octopus je mnohem lepší než Green goblin v jedničce.

Kamca_

Kamca_ (hodnocení, recenze)

Dvojka se mě líbila o trochu víc než jednička, ale obě mají něco do sebe. Těšim se na trojku.

 (hodnocení, recenze)

Hezky natočený, ale jednička se mi líbila přece jenom o trochu víc. Spider-man jako komiks nikdy nepatříl zrovna mezi moje nejoblíbenější, ale po filmovém zpracování si ho asi pořádně pročtu.

bambus32

bambus32 (hodnocení, recenze)

Hodně velký zklamaní jestli takhle ma vypadat komiksovej film tak možna ,ale pro 10 děti a ne pro dospěli lidi.Jak už tady někdo psal celej děj je předvýdatelný a žadna super zapletka.A JESTE NECO JAK NEKDO MU E NAPSAT E TO BYL NEJLEP I KOMIKSOVEJ FILM V ECH DOB TO BUDTO SPADNUL NA HLAVU NEBO ASI NEVIDĚL X-MEN,BATMANA 1 NEBO OBZVLASTE SIN-CITY ..

bambus32

bambus32 (hodnocení, recenze)

HOdně velký bečko SR*cka na entou zlatej batman a ostatni komiksový filmy tento byl jeden s nejhoršich co sem viděl nevym jak někdo muže napsat nejlip zpracovanej komiksovej film . TO může napsat jenom člověk ,kterej v životě nedržel komiks v ruce .SIN CITY RULINGGGGGGG SPIDER-MAN JE pro děti

bambus32

bambus32 (hodnocení, recenze)

Nechápu jak někdo muže tvrdit,že je to nejlepši komiksovej film všech dob dyt je to uplněj shit a zase bigger shit .Podle miho je jeden z nejlepšich komiksovejch filmů sin city a ne tahle zasrana sračka .Snad i blade 3 je lepši než tahle dětska slatanina .

Související novinky

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Timur Bekmambetov v Hollywoodu

Timur Bekmambetov v Hollywoodu

09.12.2005

Ruský režisér Timur Bekmambetov si získal velmi příznivé ohlasy za svou drsnou sci-fi Noční hlídka. Ta posbírala, kromě řady pozitivních kritik, několika ocenění, $15 mil. i smutný statut… (více)

Reklama

Reklama