Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (243)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v krátkém sledu sem odmazal další letitý rest ve kterém mají shodou okolností také prsty Cameron Crowe a Tom Cruise a po nezáživném Vanilla Sky je Jerry Maguire doslova balzám na duši. Crowe si vzal trošku ze sportovních dramat, ždibet vztahového dramatu, špetku romantické komedie, přidal k tomu okouzlující Renée a zábavného Cubu Goodinga jr. a stvořil příjemný mix, který není třeskutě vtipný ani přehnaně dramatický, ale dohromady funguje velmi dobře i po skoro třiceti letech. Opět tomu sice lehce ubírá zbytečně přebujelá stopáž, kdy by se dalo leccos vypustit, ale není to zase nic co by se nedalo vydržet a přebilo jinak pozitivní dojmy...70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, ale buď je to životní role Toma Cruise, nebo prostě uhraje všecko a já si to neskutečně užíval. Ten, kdo nikdy jméno režiséra neslyšel neuvěří, ovšem právě Crowe psal ty nejlepší romantické komedie a polodramata, spolu s Almost famous povinnost v tomto žánru. ()

Reklama

baribal 

všechny recenze uživatele

Nemusim se na Maguira divat ruzovymi brylemi abych poznal, ze si tady Tom Cruise honí triko a předvádí, jaký je to narcis. Jeho gestikulace a mimika ve vetsine filmu je stejna, dojemne okamziky vyznivaji naprazdno a kdyby zde nebyl ukriceny Gooding žunior, tak bych se přes prvni hodinu nikdy nedostal. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Výtečný film plný krásných myšlenek s excelentními hereckými výkony Toma Cruise, Cuby Goodinga Jr. , Renée Zellweger a malým Jonathanem Lipnickym. Film, kde si ruku v ruce podává drama, romance či sport a skvělý hudební doprovod, který režisér Cameron Crowe opravdu vybrat umí. Scéna, kdy Tom Cruise jede v autě po opuštěné silnici poté, co se mu vše zhroutilo a přepíná na rádiu jednu stanici za druhou až narazí na píseň Toma Pettyho "Free Falling" a začne zpívat, je zapamětihodná. Takových momentů je ve filmu celá řada a proto asi mám tento film tak rád... ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Ach, tak to bol krásny film. Točia sa vôbec takéto ešte? Jerry Maguire je FILM, KTORÝ MÁ 💙 A DUŠU. Už dlhšie som mala v pláne pozrieť si ho a som veľmi rada, že som si zapla práve tento film. Mám rada Toma Cruisa, ale teraz ešte viac ako predtým. Vlastne už dávno som s ním nič nevidela, ale tu bol perfektný, hral na 110% a s tými slzami v očiach ma skutočne dojímal a verila som mu, že je to Jerry Maguire a nie nejaký Tom Cruise. Mám rada aj Renée Zellweger. Aká je tu ešte mladučká a bezplastiková. Nemala som ani tušenia, že ešte pred Bridget Jones hrala s takými hviezdami ako Tom Cruise. Herecké výkony boli výborné všeobecne. Je to taký film zo života. Plný emócií. Plný hlbokých myšlienok. Film aj na viac pozretí. Ani na chvíľu nenudí. Presne film podľa môjho gusta. Super. S radosťou mu udeľujem plný počet. " I love my wife and I love my life and I wish you my kind of success". A scénaristu si pridávam do obľúbených. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (38)

  • Dlouhovlasý herec v CopyMat je bývalý kytarista z Alice In Chains Jerry Cantrell. (don corleone)
  • Tom Cruise si nepamatoval, že Bonnie Hunt s ním pracovala ve filmu Rain Man. Myslel si, že si dělá legraci, když mu řekla, že spolu už natáčeli. (don corleone)
  • Americký filmový institut v roce 2008 zařadil film v žebříčku nejlepších filmů sportovního žánru na 10. příčku. (TheDude)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama