Reklama

Reklama

Pod hladinou

(seriál)
Česko, 2023, 7 h 34 min (Minutáž: 51–70 min)

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Matěj Hádek, Sandra Nováková, Marek Adamczyk, Filip Tomsa, Šárka Krausová, Václav Vydra nejml., Igor Chmela, Petr Buchta, Petr Lněnička, Mikuláš Moravec (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Stateční, týmoví, profesionálové. Voda je jejich živel i povolání. Spoléhají na sebe i jeden na druhého… Ale také jsou to jenom lidé. Seriál z prostředí potápěčů a poříční policie, odehrávající se v nádherném prostředí slapské přehrady... Na dočasné doplnění stavu poříční policie přijíždí poručík Jan Zach (Matěj Hádek), profík z brněnské základny a držitel potápěčské licence P4. Čeká tu na něho i jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka z krajského policejního ředitelství na Zbraslavi. Vrací se i proto, že chce jejich vztah zachránit a přetavit ze vztahu na dálku ve vztah na blízko. V průběhu akcí, které naši hrdinové provádějí na suchu, vodě i pod ní, se ukazuje, že s Bachem není vše v pořádku. Vždycky si najde důvod, proč se nepotápět. První si toho všimne Alice. Zach má zlé sny, špatně spí a je uzavřený, jiný… Přesto tvrdí, že je vše v pořádku, a přitom je a čím dál víc uzavřený. To žene Alici ke kamarádovi a kolegovi Zdeňkovi (Marek Adamczyk), který pro ni má čas vždy. Zachových podivností si všimne i velitel Vopěnka (Václav Vydra) a chce Zacha přimět, aby se přiznal, proč se bojí potápět. Ten neustále zapírá, ale pod vodu se navzdory všemu vypraví. V každém díle uvidí diváci jeden velký případ. Každý díl přináší akci spojenou s potápěčskou, záchranářskou a policejní prací. (TV Prima)

(více)

Recenze (33)

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes určitou klišovitost se na to koukat dalo. Vlastně to způsobilo hlavně to prostředí vody. Samotný případy jsou dost přízemní, ale asi těžko čekat na přehradě boj gangů. Problémem seriálu jsou vztahový dialogy, kdy se mnohokrát opakujou stejný fráze, a vlastně i stejný scény. A druhým je obsazení. Vydra, Tomsa a zejména Adamczyk jsou slušně na pěstičku. Celkově ale beru. 50%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matěj Hádek jako policejní potápěč na Slapech, který se panicky bojí vody, trochu bizár ústřední motiv krimi příběhů mixovaných klasickou tv vztahovkou má sice obrysy produktů Tv Prima z pásové výroby, ale na druhou stranu to chytá přitažlivost a jako se dobře koukalo na Polici Modrava, protože to bylo na horách, tak tady se na to dobře kouká díky kombinaci voda, sluníčko, lodičky. Nejlepší herecký výkon Vydra jako policejní šéf, nejzajímavější postava Šárka Krausová jako vůdkyně malých a rekreačních policejních plavidel kategorie M20. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

V našich poměrech neokoukané kriminální téma z prostředí policejních potápěčů. Jednotlivé zločiny jsou vcelku nezajímavé, bez napětí. Jediný originální nápad je potápěč bojící se vody a jediný sympaťák je Václav Vydra, byť v poměrně malé roli. Pokud se nudíte, přepněte na tento seriál a nuďte se spokojeně dál. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Seriál o vzťahoch a tak nejak spracovaný ako nekonečné seriály v komerčných TV. Je to síce sledovateľné, ale nie je to o policajtoch ani o riečnej polícii ani o vyšetrovaní. Chýba tam tá poradná práca špecialistov a takisto zápletka a rozpracovanie deju. Jediné pozitívum je, že každý diel je samostatný prípad. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Mně se ten seriál vlastně celkem líbí. Sandra Nováková tu podle mě podává celkem slušný herecký výkon a i když je to primácká herečka, má poměrně i slušný seznam rolí ve filmech a určitě by stálo za to ji dát nějakou významnou roli. Téma seriálu je dobré a trochu lepší scénář a podle mě se to může pasovat s leckterými lépe hodnocenými krimi. Škoda, že to má  jen osm  epizod. ()

Galerie (358)

Zajímavosti (11)

  • V závěrečných titulcích u jednotlivých epizod autoři mimo jiné děkují neexistujícímu podniku/úřadu s názvem „Státní plavební zpráva pobočka Praha“. Ve slově „zpráva“ však udělali gramatickou chybu, správně by mělo být „správa“. (PMUL)

Reklama

Reklama