Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

ladko 

všechny recenze uživatele

"This is good shit." Tak vulgárne, miestami hlúpe až pubertálne, ale napriek tomu som sa musel takmer v jednom kuse smiať. Pri niektorých geniálnych scénach som dostával až záchvaty smiechu. A bolo ich naozaj dosť. Pre mňa snáď ešte lepšie než Borat. "Da End." A ešte mám pre vás dve slová: Keep it real.:) "Da real end." ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No jo, no jo. Sasha B. Cohen vytvořil zase další crazy komedii, která stojí jenom na jeho dechberoucím hereckým výkonu.Dívat se na Aliho taneční kreace a poslouchat jeho rádoby rapy a vurážlivý gagy stojí fakt za to.Samozřejmě - film nemá celkemvzato pořádnej děj a opírá se o spoustu gagů, to ovšem filmu (stejně jako u Borata nebo Bruna) nijak neškodí. Fuckt jsem se zasmál a rád si tenhle biják pustím znova.....a pamatujte R-E-S-K-E-P-T ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Při sledování Aliho politických eskapád se mi tak trochu vybavil Sellersův snímek Byl jsem při tom. Ali G je ale svým pojetím "kariérního vzestupu" mentálně prostšího jedince někde jinde - přeci jen se zde vyskytuje jistá míra buranství až idiocie, která ke Cohenovým snímkům zřejmě neodmyslitelně patří. Jako celek je to ale solidní zábava s několika výbornými gagy a "hlubokou" myšlenkou. :-P ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vždyť ten film až tak moc špatný, jak se tedy často píše, není, i když asi nutno podotknout, že Sacha Baron Cohen hrál i v lepších filmech. Tím myslím třeba když hrál toho šílence z Kazachstánu. V tomto filmu zůstává několik skvělých scének a zbytek je prostě jen nudná vata. Bohužel se mi zdá, že té vaty je až přespříliš a místy se na to nedá ani dívat. Dávám takové nemastné 2*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tým, že hodnotím tento praštený úlet tak, ako ho hodnotím, strácajú všetky filmy svoju dôstojnosť, no akosi nemôžem urobiť inak. Totálne uletený scenár, tak trápne a úchylné vtipy, až sú dobré, Sacha je ten najdebilnejší herec akého som videl, ak si vôbec označenie herec zaslúži, no napriek tomu to bolo neskutočne cool a všetky debilnosti a nechutnosti v jeho podaní mi nevadili, ale bavili ma. 75% & RE5TECP! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama