Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce ostrovního humoru stejně těžce uchopitelné jako penis světle černého rapera Ali G-ího.. Fekální a sexistický humor nepříliš sofistikovaný, karikatura hip-hopové kultury a interakce na místě reálných institucí (Parlament Spojeného království, zasedání OSN) docela zábavné. Kdyby si dali světoví politikové pár šálků "zeleného čaje" i ve skutečnosti, měli bychom možná Spojené státy korejské a obřezaného prezidenta Íránu slavícího v jarmulce Chanuku.. Rhona Mitra je tady tak neskutečně sexy, že bych ji nejen nasmrkal do slabikáře, ale i do čtenářského deníku a krabičky na svačinu.. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Cohen je podľa mňa jeden z najlepších súčasných komikov a jeho filmy mám strašne rád. No práve táto jeho rola Aliho Gé má nikdy nejako nebavila. A tak je tento film zrejme tým najslabším článkom jeho tvorby, aj keď treba uznať, že v porovnaní s inými satirami je to stále nadpremer a niektoré scénky ma fakt bavili. Trošku ubrať tej sexuality a úchylnosti, hneď by to bolo o čosi lepšie. Ten vulgárny humor tomu proste nijako nepomohol... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někdo řekne, že je to kravina, ale na tomhle filmu je vidět, že Sacha Baron Cohen není jen nějaký debil, který se pitvoří, ale ty jeho vtipy mají smysl. Ano, jasně, že je to místy hodně ujeté, jenže stejně budete mít pocit, že se vám snaží něco říct. I když ve filmu vystupuje jako největší idiot, nakonec to není on, kdo je ten největší hajzl. Některé scény baví pořád. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

50% a jednoznačně nejslabší Cohenův film. Borat a částečně i Brüno těžili hlavně ze šokování a interakcí s reálnými, nic netušícími lidmi. Ali G je ale od začátku do konce "jen" film se samými herci, který sice má pár scén k popukání, ale zbytek je dost slabý a myslím, že podruhé už bych se na to dobrovolně nepodívala. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

První významnější filmový počin Sachi Baron Cohena. O srandu pochopitelně není nouze. I hoper s dlouhým pérem se může dostat do britského parlamentu. Dobré je třeba, jak dělají ty inspektory na celnici. Dokonce tu hraje i Martin Freeman. Příjemná Rhona Mitra je pěkným zpestřením. :) "West side is the best!" :D ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama