Reklama

Reklama

Largo

(seriál)
  • Francie Largo Winch (více)
Francie / Německo / Kanada / Belgie, 2001, 39x48 min

Předloha:

Philippe Francq (komiks), Jean Van Hamme (komiks)

Kamera:

Bernard Couture

Hrají:

Paolo Seganti, Sydney Penny, Diego Wallraff, Serge Houde, Tyrone Benskin, David Carradine, Jennifer Finnigan, Michelle Nolden, Raoul Max Trujillo, Max Ryan (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Šéf a hlavní akcionář nadnárodní obchodní společnosti Winch Group Nerio Winch byl zavražděn. K překvapení správní rady se jeho dědicem a nástupcem stává jeho adoptivní syn Largo, který byl v dětství vychován v cizí rodině a studoval teologii v sarajevském klášteře pod patronací otce Morrise. Largo se ujímá vedení společnosti a zároveň se rozhodne pokračovat ve Winchově díle. Pomáhají mu Simon, Joy, otec Morris a otcův poradce John Sullivan.
V zájmu upevnění vztahů ve správní radě uspořádá Largo firemní soustředění. Na Stellu Gantovou z pivovarnické divize zaútočí bratr významného mafiánského bosse Johna Valace, Denny. Stella odmítá spolupracovat s mafií, která využívala Winch Group se souhlasem pragmatického Neria Winche k praní špinavých peněz. Largo se Simonem, Joy a Kerenským útok odrazí a Denny je zraněn. Rozzuřený John Valcace dá svému pobočníkovi Scaliesimu za úkol Dennise pomstít... (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
zvrator VHS
18.10.2019
Piri Jiné
24.07.2017
Martin12500 Jiné
12.07.2016
Martin12500 Jiné
12.07.2016
hipis Jiné
01.01.2016

Reklama

Reklama