Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Perfektné spracovanie starého kultového televízneho seriálu o bizarnej (či skôr morbidnej?) rodine. Filmová verzia sa výborne vydarila. Vznikla komédia v duchu pôvodného seriálu, ktorá je plná čierného humoru. S réžiou som tiež spokojný. Napríklad, keď sa tancuje mamuška, tak to je scéna ako bič. Hereckému obsadenie taktiež nemôžem nič vyčítať. Ba velice ma potešil Christopher Lloyd v úlohe strýka Festera. "Addams Family" ma dokáže dobre pobaviť. **** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako maly som zboznoval jak serial tak aj prve dva filmy, ale dnes ma to uz tak nenadchlo. Stale ma bavi ta divna stylizacia, ale bohuzial som sa prilis uz toho nenasmial, co ma prekvapilo, lebo za mlada som sa u toho nasmial do zblbnutia. Mozno za to môze mizerny CZ dabing. Kto vie. Co sa tyka obsadenia, tak sa film vydaril na jednotku. Raul Julia sa vyrovna serialovemu Johnovi Astinovi. Anjelica Huston je rovnako sexy ako Carolyn Jones a Christopher Lloyd je rozhodne zabavnejsi ako Jackie Coogan. Najväcsim plusom je ale bozska Christina Ricci. Vizual je stale pôsobivy a celkovo to je skvele zrezirovane. Vysledkom je film ktory nenudi, ale uz mi nepripada tak zabavny ako kedysi. Dvojka snad bude lepsia. 6/10. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Otázka zní, dá se vůbec nějaké filmová rodina milovat více? Když neberu v potaz kultovní Simpsonovy (kteří dostáli mnohem více prostoru, tím pádem jejich oblíbenost v mých očích strmě stoupala), tak musím říct, že ne. Tvůrci totiž do této famílie nacpali tolik černého humoru (podotýkám vtipného, kvalitního), že se ostatní vtipálci hrající se stejnou kartou mohou jít zahrabat. Nepamatuji si totiž na žádný film (seriál), který by se spádem výše zmíněných černohumorných fórků Addam. rodině vyrovnal. 80% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Addamsova rodina je kultová komediálna záležitosť týkajúca sa hororov. Tento film bol celkom zábavný svojím čiernym humorom, jeho atmosféra je nezabudnuteľná. Samotný príbeh mi však celkom nesedel, mohlo to byť tajuplnejšie, nemám rád podozrievanie a rozpaky niekde, kde sa mám smiať. Každopádne však pohodový film. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava, která ani po téměř čtvrtstoletí a x-reprízách neztratila nic ze svých kvalit. Stále mě baví a okouzluje, stále ve mě vyvolává stejné a stejně silné pocity. Dokonalá atmosféra a vypiplaná stylizace, které nejsou ničím narušeny, scénář jedinkrát neškobrtne, skvělé obsazení. Stále to má neskutečný šmrnc, eleganci a geniální humor, kterému u mě po letech a občasném priorit, definitvně vedou nepřekonatelná Christina Ricci jako Wednesday a Christopher Lloyd jako ujetý hyperkativní Fester. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Během natáčení zkrachovalo původní studio Orion, peníze na dokončení filmu poskytl Paramount. "Byl jsem tehdy hromádka nervů. Omdléval jsem a zvracel," vzpomíná režisér Barry Sonnenfeld. (Jennifer.S)
  • Lední medvěd, jehož kožešina chytne Tullyho (Dan Hedaya) za nohu, se jmenuje Bruno. (Dixieboy)
  • Dům Addamsových byl postaven za 100 000 dolarů. Ten skutečný z roku 1988, stojící na adrese 21 Chester Place v Los Angeles, byl využit pouze v seriálu, a to ještě jen v první epizodě. Dnes už byste ho nenašli, budova musela ustoupit nové zástavbě a slavný dům připomíná jen původní pouliční lampa. (Kulmon)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama