Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

themic 

všechny recenze uživatele

Vtipná blbost, na kterou se stojí za to podívat jednou, pobavit se a pak si buď spravit chuť něčím pořádným kvalitním a nebo na to všechno zapomenout... Je tu docela dost vtipných scén, není to asi úplně humor, který pochopí každý..:) Mike Myers se do role praštěného, pošahaného agenta Austina Powerse hodí, protože nikoho jiného si pod tou rolí nedokážu představit... Goldmeber je asi nejlepší ze všech dílů..:) No, i když takhle dlouhý komentář bych psal nejraději k lepším filmům než je Austin Powers, ale třeba časem..:) Jednou se podívat a dost, proto dávám jednu hvězdičku... ()

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je prostě ********************************************************************************** totálně********************** a neskutečně****************. Vůbec nechápu, jak mohl někdo takovouhle ****************************************** natočit a dát do ní peníze. Jedna hvězda za začátek s natáčením filmu a jinak ani škrt. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

absolútne najhoršia, najtrapnejšia a najmenej vtipná časť z (inak celkom podarenej) trilógie. jediné čo stojí za zmienku je úvodná scéna:-).... z povodnej jednej hviezdicky upravujem na tri, lebo som to videl druhy krat a tentoraz v originale a zazitok bol o doooost lepsi. aj ked humor nebol prilis originalny a na vysokej urovni a v podstate to bol recyklat predchadzajucich casti tak som sa miestami az rehotal. co mi vsak vadilo bol vykon beyonce, ktora bola tak hrozna ze ma az rozculovala. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak PRETO otec neprišiel!“ – „Vlastne ho uniesli až potom.“ Jednotka ma nebavila, ale už v dvojke dostalo diabolské duo Myers/Roach vyšší rozpočet a voľnejšie ruky. Takže kým dvojka bola „len“ úžasne natrieskaná drzými sprostými nápadmi, trojka sa definitívne odväzuje a šváca nás zelenými halúzkami, kam dočiahne. Steven Spielberg robí saltá, šukadelický agent sa miluje s každou ženou, Tom Cruise z padáka sadá rovno za volant namakaného šukguára, Britney Spearsovej exploduje hlava, Danny DeVito a Kevin Spacey hrajú zloduchov a Gwyneth Paltrowová je „veľmi, veľmi zlé sexi dievča“. A to neubehlo ani desať minút. Tempo je splašené, obrovský rozpočet je vidieť a ak sa aj najbližšiemu vtipu nezasmeje, treskne vás do hlavy ďalší, ktorý príde o 10 sekúnd neskôr. Až ma udivuje, koľko talentu (akčné scény, tanečné vystúpenia, spevácke etudy) môže byť v jednom filme vedľa tak skrz naskrz prehnito chlipných vulgárnych sexistických vtipov (Nathan Lane, bradavica, Michael Caine, japonské dvojičky, britská špionážna akadémia, MLČANIE JAHNIAT, glóbus, väzenský rap, pozlátené pohlavné orgány, Tlstý bastard, titulková pasáž „Mr. Roboto“). Kino Považan NMnV 2002 ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Dokonalý začátek - cameo s Cruisem, DeVitem, Spielbergem a Britney Spears mě opravdu příjemně překvapilo. Zbytek filmu bohužel nic moc - nechutnost a trapnost z většiny převažuje nad alespoň částečně vtipnými hláškami. Dá se na to dívat jenom kvůli Beyoncé nebo Cainovi. Začínám cítit vytěženou značku. 3/10 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)
  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama