Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

V mládi jsem tohoto špióna sledoval s velkou chutí, teď při opakovaném sledování už tak nadšený nejsem, stále se jedná o vydařenou parodii na Bondovky se spoustou odkazů na tuto špiónskou sérii, avšak sexismus a vyšinutost Powerse je velice otravná, jakož i některé velmi pokleslé vtípky. Příběh je ale na parodii zdařilý, Hurley krásná, Dr. Zloduch a jeho impérium vydařené. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

NEJ scéna. ..... -"Jedna švédská vakuová pumpa pro zvýšení erekce. " - "To není moje." -"Jedna stvrzenka za nákup této švédské vakuové pumpy podepsaná Austinem Powersem." - "To není moje." - "Jeden záruční list na tutéž švédskou vakuovou pumpu vyplněný ... Austinem Powersem." - "Vždyť já ani nevím jak ta pumpa funguje." - "Jedna kniha švédská vakuová pumpa a já aneb Povím ti, jak ta věc funguje. Od Austina Powerse." 60% ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia z rodu tých najbláznivejších, ktorá s chuťou paroduje bondovky, nie príliš okato a k tomu sa jej viac-menej darí vyhýbať trápnym a hluchým miestam. Špionátor nie je dokonalý film, to by ešte musel kus popracovať na niektorých vtipoch, myslím, že tento prvý diel využil potenciál na takých 65% a ja som sa aj tak veľmi dobre pobavil. ()

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Je to smutný. Pamatuju si, jak jsem u Austina Powerse s kámošem na základce brečel smíchy, scénu s přejetým henchmanem a jeho rodinou jsme si pouštěli tisíckrát dokola. No a o nějakých 15 let později to zůstalo tím jediným, co v člověku vyvolá aspoň nějaký úsměv či dokonce lehký smích. Jinak ale převládá hluboký v srdci žal nad totálně ztraceným časem, Myers předvádí hodně odpudivou bondovskou kreaci. Takže z původních čtyř hvězd, co jsem tu měl, jsem hodnocení srazil na dvě, přičemž ta druhá je čistě dílem nostalgie. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Dnes již komediální klasika, která je sice hluboce zakořeněna v 90. letech, ale dnes, téměř po dvaceti letech od premiéry, můžeme říci, že Mike Myers vytvořil hned několik legendárních vtípků, které tu s námi budou opravdu na hodně dlouho. Ať na sérii nadáváte jako na lacinou, nevkusnou komedii, která nejde pro prd-vtip daleko, rozhodně není lehké ji nepřehlédnout. 65 % ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Kočka doktora Zloducha (Mike Myers) pan Bigglesworth má své jméno po fiktivním válečném pilotovi, hlavním hrdinovi rozsáhlé série knih W.E. Johnse. (sg.sysel)
  • Slovo "Fembot" bylo poprvé vyřčeno v epizodě seriálu The Bionic Woman (1976) s názvem "Kill Oscar" napsané scénáristou Arthurem Rowem. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama