Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pokuď jsem u Leatherface III tvrdil, že to nemá téměř nic společnýho s The Texas Chainsaw Massacre, tak nevim, co říct o týhle absolutní hovadině, která nemá s TCM už naprosto nic společnýho. Z Leatherfacea je nějakej transvestitickej kripl, kterej je sám "šikanovanej" nějakým buranským "šéfem party" v podání hroznýho Matthewa McConaugheye. Všechny postavy se chovaj tak dementně, že by snad mohli zapadnout i mezi politiky :D. Hlavně ten blbec, kterej tam je asi jakože za chytráka a pořád mele nějaký citáty slavnejch osob. Motorovka se ve filmu objeví na konci filmu a ještě ke všemu asi tak na pět minut. A ten katastrofální konec!? To je samo o sobě horor... 90 minut totální hrůzy... Bohužel úplně jiný hrůzy, než by člověk od hororu očekával. ()

TesterX odpad!

všechny recenze uživatele

O čem tahle magorská ujetina vlastně je? Šílená rodinka v lesích straší Zellwegerovou motorovou pilou a rozšlapáváním lebky její kamarádky. Což o to, námět by to byl dobrý na pořádnou gore akci, jenže zdejší zpracování je tak ubohé áááááááááááááááá uřvané, to se fakt nedá vydýchat. Ani nevím, jakou roli tu vlastně měl sehrát muž z limuzíny?! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty vole! Při sledování čtvrtého dílu této série jsem si připadal, jako bych navštívil „jinou dimenzi“. Našel jsem vážného kandidáta na nejhorší díl a myslím si, že tohle už nic nedokáže překonat. Mám rád nejrůznější bizarní kousky, ale tohle už bylo moc i na mně. Považuji to za absolutní zostuzení téměř kultovního Texaského masakru a to přitom na obou filmech dělal sám Kim Henkel, který měl v obou případech na starosti scénář – no a tentokrát k tomu usedl i do režisérského křesla. Tenhle chlapík musel být nejspíš celou dobu pořádně zfetovaný, jinak si nedokážu představit tu diametrálně odlišnou kvalitu nejen scénářů, ale i filmů jako celku. Přitom začátek nevypadal vůbec marně a já se těšil na další masakr. Jenže Leatherface vyfasoval už čtvrtou odlišnou rodinku – kurva kolik těch buranů tam v tom Texasu žije a všichni jsou z jednoho vrhu a tentokrát se sám transformoval do transsexuála. Navíc jak vidno tahle partička totálně vylízaných magorů ani nejedla lidské maso, ale jen s oblibou zabíjela nebohé lidi – i když ani v tomto případě si tentokrát zrovna moc skvostně nevedli. Doslova s otevřenou hubou jsem sledoval ten humus, který se mi Henkel snažil naservírovat a já nevěřil svým očím. Jeho jediným štěstím bylo, že se mu několikrát alespoň na malou chvíli podařilo navodit jakžtakž stravitelnou atmosféru, ale vždy šlo jen o záchvěvy, které měli doslova jepičí život. 30% ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Osamely zapadakov kdesi v Texasu, "rodinka" proti ktere jsou Adamsovi sporadana familie z predmesti a nekolik patricne naivnich teenageru... Nemam nejmensich pochyb ze celej stab hulil behem nataceni travu o 106 (nebo spis neco silnejsiho). Ne neni to horor a ne neni to ani parodie na horor. Co to je si skutecne nejsem jist a pochybuju ze to vedi tvurci. Trochu mi to pripomina Lynche a presto ze je to misty dost nuda, sem to ze zvedavosti dokoukal a misty se i smal. Nejprilehavejsi oznaceni by asi bylo 'umelecky' film (slovo 'umeni' berte v tomto pripade v tom nejsirsim moznem kontextu). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama