Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Paldiny

všechny recenze uživatele

Chirurgicky presný útok, z akého vám bude zle. Úroveň scenára najvystížnejšie vystihuje replika ("Mám suprový nápad, čo keby sme sa teraz vybúrali a všetci v aute zomreli, napísali by o tom pesničku“) a podobných periel je tu neúrekom. Navyše nepochopíte jedinej scéne. Chlapík zabuchne dvere psychopatovi s puškou a ide na záchod. Je to smiešna, trápna, blbá a najmä do neba volajúca magorina, aká o horor či komédiu ani nezakopla. Do toho mdlá študentka Zellweger, McConaughey závislý na kofeíne a transvestita, čo bol kedysi Leatherfaceom. Predĺžená režisérska verzia musí byť sadomasochistické opojenie. A ešte niečo, film odhalí vraha Kennedyho. ()

imf odpad!

všechny recenze uživatele

O můj bože... Matthew McConaughey svádí souboj o vlastní nohu s Renée Zellweger pomocí dálkových ovladačů na televizi, tomu přihlíží ženská verze Leatherface a rodinka, která je soudě podle vzhledu už pěkných pár let po smrti. Asi to mělo být děsivé, ale já jsem nemohl poručit tělu, aby se přestalo zmítat v křečích smíchu. A to k tomu ještě existuje director´s cut? To už je gag na druhou. ;) Doporučeno jen na skupinové orgie fanoušků nejhorších filmů všech dob. Scenárista by zasloužil rychlou kremaci... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Masakr v Texasu“ je jednoduše špatný film, protože tvůrci už nevěděli, co dělat, a tak vykrádají, bezostyšně a tupě, předchozí díly série, vytváří tak nudný příběh, který nudí a nebaví, navíc je zde naprosto minimální hororová atmosféra, což už je skutečně celkem překvapivé a pro sérii prostě špatné. Z dnešního hlediska je to pak zajímavé jen proto, abyste zjistili, jak začínali známí herci. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další verze Texaského masakru ,ale poněkud prazvláštní. Někdy je to spíš do komedie. Nelogické chování postav je až moc vidět. Místy se z toho stává fraška když si zbylá dívka vezme slovo a všechny tam seřve a docela to ,má úspěch . Hraní si s ovládáním jakési protézy na noze je velice divné. Do toho muži v černém. No slabší horor. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ᴍᴀᴛᴛʜᴇᴡ ᴍᴄᴄᴏɴᴀᴜɢʜᴇʏ ꜱᴛᴏʟᴇ ᴛʜᴇ ᴡʜᴏʟᴇ ꜰᴜᴄᴋɪɴɢ ꜱʜᴏᴡ! nebylo to zas tak hrozný. nejdřív byla nuda, dementní postavy se bavily o dementních věcech, ale ve chvíli, kdy se ve filmu objevila šílená sadistická rodinka, se začali dít věci. renée zellweger utíkala, křičela a rodince mezitím vystydla večeře. pak tam šoupli ilumináty a konspirace a já si jen říkala “what the hell is going on???”… nebudu lhát, zasmála jsem se. a navíc leatherface byl dost creepy (a hodně připomínal eda geina). pro mě tedy OK :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama