Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se lekl, že jsem tehdy před těmi 20-22 lety tenhle díl nějakým nedopatřením vynechal a dosud jej neviděl. Pak jsem pár styčných bodů našel, ale potrvdilo mi to akorát fakt, že je to tak slabé, že mi z toho v paměti neutkvělo takřka nic. Nebýt nástupu Zeda na scénu byla by to možná až odpadní záležitost. Oproti prvnímu dílu dost velký sestup, přebijí to i mnohé další díly. Připadá mi to poměrně suché, ty vtípky jako by nezvládaly zub času, který je docela rozhlodal. Taky mi výrazně vadila absence některých postav z jedničky. A hlavně, ne že bych od podobného typu komedie čekal nějaký duchaplný příběh, ale ten scénář mi připadal mnohdy úplně debilní, který z těch policistů dělal fakt úplný trouby ("nevíme kdo to je, kde sídlí ani kdo je vede" - a to i v případě takových šulínků, jako je Zedův gang? Ty vole, jak jste se k té policii vůbec dostali?) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Logicky pokracovani prvniho dilu, z kadetu jsou poldove a tak se poprve dostavaj na ulice a hlidaj poradek. Sestava lehce proridla, ale nevadi to, protoze beztak zbyly ty nejvyraznejsi a nejsympatictejsi. Jen skoda, ze Gaynes ma jen par steku. Zaporak tu je hyper urvany hovado Goldthwait a stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

V dvojke uz nasi hrdinovia z akademie isli prvykrat do akcie. Nejake nezaujimave postavy odpadli ale tie vydarene ostali. Len otravu Harrisa nahradil Mauser a jeho nerozlucny komplic Proctor. A ako zaporak sa uviedol zabavny magor Zed. Skvely bol este Sweetchuck, ktoreho neustale niekto terorizoval. Dvojku by som nenazval slabsou ale inou. Aspon sa dej este nejak zmysluplne vyvíjal a vtipy boli stale zabavne. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování opět plné srandovních hlášek, humorných scének a nezapomenutelných hereckých výkonů policejních absolventů. Navíc se ke všemu přidává i záporák ZED, který mě doslova dostal. Moc nemám rád český dabing, ale tady ten jeho skřek trefili dokonale. Přes všechnu tu zábavu se zde však dá natrefit i na několik nudných pasáží, které lehce srazily mé hodnocení. I tak jde však o nadprůměrnou podívanou. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Policejní akademie odmala jedním z nejlepších kousků, a to celá série, vždycky když se jeden z dílů objevil v TV programu, měl jsem obrovskou radost, takže pro mě to není jen tak nějaký film a tak je moje hodnocení možná zaujaté. za plným počtem si však stojím, protože plný počet uděluji filmům, které mě nadchly a na které mužu koukat pořád dokola. A to tenhle kousek je. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama