Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

rublik05 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, přesto stále solidní podívaná plná humoru, ve které se tentokrát podíváme do rušných ulic Los Angeles, samozřejmě u toho nesmí chybět stará známá garda v čele s Mahoneym, Hightowerem, Tackleberrym atd. Mrzela mě neúčast kapitána Harrise, místo něj zde máme neméně nepříjemného Mausera, který mi však přišel pouze jako taková náhražka, byť víceméně stejně povedená. Humoru se zde opět nešetří, hlavní záporák Zed je opravdu klenot. Oceňuji i inovaci, co se příběhu týče, takže ve všech ohledech příjemná oddechová záležitost. 7/10. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Čerství absolventi z policejní akademie potřebují nabrat zkušenosti, a tak je velitel Lassard vysílá na pomoc svému bratrovi, který má svém rajonu škodnou v podobě bandy zlotřilého Zeda. Pokračování populární komedie je lepší než předchozí film. Perfektní Bob Goldthwait v roli Zeda a kupa vtipných hlášek. ("Eriku, já nutně potřebuji nějaké chlapce." - "Jsou určitá místa, kam můžeš zajít. Různé bary a tak...") ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Druhá Policejní akademie ještě dokázala navázat na jedničku a nebyla ani o moc slabší. Sice už to není ten originální nápad, ale jen jeho recyklace. Ta naštěstí funguje. Opět je zde mnoho vtipných scén, všechny oblíbené postavy z jedničky a také přibylo několik nových figurek, které do celé party dobře zapadnou. V mládí jsem si ji užíval stejně jak první díl, a proto dávám jen lehce nižší hodnocení. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zostupnú tendenciu tu cítiť. Dochádza tu aj k veci, ktorej sa séria už prakticky nezbaví - absencia deju. Ide tu len o to, dostať staré známe "zábavné" postavy opäť do filmu a pripojiť tam množstvo (bohužiaľ už menej fungujúcich) gagov. No a pribúdajú aj mnohé nové postavy, ktoré len dokresľujú zúfalosť (a debilitu) tvorcov. Dej tu už prakticky nie je. Miesto neho je tu len kvázi zápletka, po ktorej nasleduje séria gagov (i keď vrchol de(j)bility je trojka). Guttenberg je dobrý a môj obľúbený David Graf je skvostný. U ostatných je to už trošku horšie. Snáď s výnimkou Winslowa, ktorého snaha prináša aj nejaké ovocie. Koniec koncov ide o slabý film, ale paradoxne jeden z najlepších zo série. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Kadeti se vrací tentokrát jako členové 16. okrsku. Jejich protivníkem se stává šílený magor Zed a jeho gang a také kapitán Mauser, který je stejný magor, jako v prvním díle Harris. I když kvalita šla dolů, což se projeví hlavně při finální akci, nechybí několik nezapomenutelných scén (Tacklberryho randění, Jones hrající si na Bruce Lee, Hightower a jeho vyčištění Modré ústřice, Mauserův sprchový gel). Z nových postav potěší hlavně mrňavý prodavač elektra Sweetchuck, který se v dalších dílech vrací jako polda. Celkově stále výborná zábava. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Jediný diel z pôvodnej sedemdielnej série, v ktorej sa neobjavila Callahanová (Leslie Easterbrook). Potom, čo bol dokončený prvý diel, herečka otehotnela a čakala dcérku. To jej zabránilo účinkovať v tomto filme. (beso74)
  • Bill Paxton si mal zahrať Proctora, musel však ponuku odmietnuť, pretože ho kontrakt zaväzoval aj k natočeniu pokračovaní. Namiesto toho natočil film Votrelci (1986). (beso74)

Reklama

Reklama