Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhá Policejní akademie obměnila jak herecké obsazení, tak i prostředí, což mělo svoje plusy i mínusy. Mauser neměl bohužel takové zlodušské charisma jako Harris, avšak na druhou stranu mě zase potěšila a pobavila přítomnost Zeda a pana Sweetchucka, kteří byli hlavním zdrojem zábavy. Pokračování, u něhož se sice nepodařilo dosáhnout kvality jedničky, ale i tak jde o solidní a zábavnou komedii o prvním nasazení "ostřílených" nováčků, kteří umí vyvolat řádný chaos. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Druhá Policejní akademie ještě dokázala navázat na jedničku a nebyla ani o moc slabší. Sice už to není ten originální nápad, ale jen jeho recyklace. Ta naštěstí funguje. Opět je zde mnoho vtipných scén, všechny oblíbené postavy z jedničky a také přibylo několik nových figurek, které do celé party dobře zapadnou. V mládí jsem si ji užíval stejně jak první díl, a proto dávám jen lehce nižší hodnocení. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie 2: Jejich první nasazení už samozřejmě není tak dobrá jako její starší sestřička. Hlavně proto, že originalita postav už zkrátka zmizela aneb opakovaný vtip není vtipem. Na druhé straně, jako diváci jsme měli možnost vidět je v akademii se učit. Zažít postavy i v praxi je věc další. Například Larvell Jones v podání Michaela Winslowa je ale vtipný pořád. Chybí citelně G.W. Bailey jako kapitán Harris, ale toho nahradil Mauser čili Art Metrano. Ale první je vždycky to první. Marné. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vycvičení už jsou, nezbývá, než je poslat do ulic. Svérázní rekruti tentokrát budou pomáhat Lassardovu mladšímu bratrovi vyčistit 16. okrsek. Druhý díl už není tak svěžím objevem jako první Policejní akademie, ale stále docela slušně odsýpá (ostatně má jen 83 minut) a vyloudí úsměv na tváři. V 16. okrsku roste zločinnost neúměrným tempem. A tak Lassard, mladší bratr šéfa policejní akademie, dostává 30denní ultimátum, aby ulice vyčistil. K ruce dostává šest nováčků z akademie. Jenže ještě je tu intrikující Mauser, který by sám chtěl být kapitánem. Naše šestice bude muset tedy bojovat na dvou frontách. A Mahoney se převléknout za pouličního grázlíka aby se infiltroval do gangu. DVD je to samé, jaké vyšlo už před několika lety, jen se oprášil prach ze skladů. Tudíž statické menu, u filmu má obraz viditelné zrno, občas je přepálený, zvuk je mono. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tupí ale zároveň sympatičtí policisté z akademie se poprvé vydali do ulic bojovat se zločinem a musím říct, že tenhle film se mi líbil více než jednička, více jsem se u něj smála. Ne jen usmívala, ale opravdu až smála, a to je velké plus. O hereckých výkonech jako strhujících se bavit nedá, ono tu o to zas až tak moc nejde, tady jde o pobavení lidí a to se u mě podařilo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • Tacklebarry (David Graf) ukazuje nové parťačce svou pistoli Colt 1911. V následujících scénách ale používá pistoli Desert Eagle. (JohnSmith)

Reklama

Reklama