Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (505)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toy story 2 je v podstate rovnako dobrý ako prvý diel, čo je ale jeho najväčšia slabina. Asi som čakal ešte niečo výraznejšie, zbesilejšie, vtipnejšie, akčnejšie a neviem, čo ešte. Od Pixaru sa vždy očakáva búranie hraníc a nastavovanie latky stále vyššie a to nie len pre konkurenciu. Niečo málo mu do najvyššieho hodnotenia chýba a keďže som Pixaru dal viackrát 5 hviezd, niekedy tie štyri neuškodia. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

První díl už si pamatuju jen tak mlhavě, takže přesně nemůžu říct jestlije dvojka lepší nebo ne, ale jedno vim jistě a to, že patří mezi top animáky vůbec. Příběh je orignální a vtipnej a postavičky známý už z prvního dílu jsou opět nezapomenutelný, i když by se na první pohled mohlo zdát, že už budoou trošku okoukaný, ale opak je pravdou, prostě zase další skvělej animák a ten zelenej dinosaurus je prstě boží ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Teď se rozhoduji, jestli se mi to líbilo víc než první díl nebo ne. První půl hodina určitě, ale pak jsem se už místama chvíli i nudila. I když akce tam bylo podle mě mnohem víc než jedničce. Ty nové postavy v čele s kovbojkou mě tam teda docela rozčilovali, i když kůň byl úžasnej. A pár scén tam bylo opravdu výborných, třeba jak přecházeli tu silnici v těch dopravních kuželech, to mě dostalo. No a na závěr ty nepovedené scény byli naprosto genilnální. Takže vlastně se mi to nakonec, když o tom tak přemýšlím, možná líbilo o něco víc. Asi bych tomu dala tři hvězdičky, stejně jako jedničce, ale za ty titulky přidám jednu navíc. 4* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Našlapané pokračování, které má všechno. Starosvětskou dobrodružnou nostalgii, úžasný vtip, mistrnou animaci a zábavné žánrové odkazy. A přináší zase nový pohled na soužití hraček a jejich osudů v lidských životech. Sice bych řekl, že výrazně vtipnější je linie záchranářů s dokonalými vedlejšáky Rexem, Bramborou a Čunčou, ale i nové tváře kolem Woodyho dobře zapadnou a jeho příběh nejen obrazově zaujme (nádherná scéna s opravářem hraček), ale nakonec se výborně sleje do nápaditého akčního finále. Tahle série má vzestupnou tendenci, což z mého pohledu jen potvrdila geniální trojka. 90% ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Pre mňa druhý najlepší (americký) animovaný film. Skvelý dej (silný-emotívny-vtipný) dobré tempo (zápletky sú na úrovni) postavičky sú roztomilé a úžasné (rôzne hračky si získajú obecenstvo) a podmanivá hudba si z vás urobí úlovok (Oscar za pieseň je len tomu dôkazom). Animované kráľovstvo hračiek si opäť našlo svoju cestu k nám-divákom a my sme mu za to vďační, že nás svojim posolstvom pokorilo. Toy Story ako trilógia je sám o sebe už animovaný kult. Vďaka prístupu, ktorý bol vydretý pre obecenstvo, nie pre peniaze. To robí z tejto animovanej série poklad, a to nie len pre ratolestí...95% ()

Galerie (96)

Zajímavosti (43)

  • Když pokladnička prasátko procvakává televizní programy, můžete zahlédnout krátkometrážní filmy od Pixaru. (skat)
  • Auto rozvozu Pizza Planet se vyskytuje také ve filmech Ratatouille (2007) nebo Rebelka (2012), tam v podobě vyřezaného modelu. (Harroc)
  • Hračka tučňáka je narážkou na maskota linuxových operačních systémů, tučňáka Tuxe. (novoten)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno