Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Spousta lepidla, ale ani gram lásky.." ;) Spousta pokusů o vtip, ale zábava žádná.. Režisér Peter Bonerz coby veterán televizní grotesky a estrády se možná mohl zdát Warnerům jako dobrá volba pro tohle zbabělé tahání dávno chcíplé kravky za cecíky, zvláště když většina zástupců téhle série stojí na skutečně banálním gagu, nicméně gag bez pointy bohužel nikdy nebude k smíchu, a tak když ten vyzvracený scénář Stephena Curwicka - Vskutku příhodné jméno !! ;) - nenabízí opravdu zhola nic, protože zejména dialog tentokrát naprosto žalostně postrádá smysl, těžko mohlo spatřit světlo filmového světa něco jiného než osmdesátiminutová jalová hlušina.. Už ani trapná, pouze velmi ubíjející, příšerná a jen těžko popsatelná šmíra !! ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvoum dílům se mi tenhle výrazně víc líbil. Na první tři filmy to ale samozřejmě ani zdaleka nemá, nebýt některých trapných scén, tak by to byla celkem povedená akční komedie s dobrou zápletkou. Slabinou jsou samozřejmě neustále se opakující nebo podobný vtipy a až trapná debilita kapitána Harrise s Proctorem. ()

Reklama

RAFT 

všechny recenze uživatele

Dosti natahovaná kravina, děj ve filmu asi žádnej nebyl.Herci ani snad ve filmu nehrály.Academie už není co bývala ,herci to snad točili jen pro prachy.Matt McCoy náhrada za Mahoneyho bežte stím doprdele, ve filmu byl k ničemu.Harris a Proctor vše posrali . Tackleberry , Hightower , Hooksová dosti zaostávají nic moc ,už to není co bejvávalo.Policista Jones se furt opakuje kung-fu stilem ale karate ,který už na první pohled nudí.Na co se ve filmu dalo dívat ,tak na herečku : Leslie Easterbrook alias Callahanovou,tot vše. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Neznámý muž posílá bandu zlodějů znovu a znovu do akce a policie nedokáže množícím se krádežím zabránit. Město ovládá stále větší strach, protože drzost lupičů nezná mezí. Jediné místo před nimi není bezpečné. Snaha mužů v uniformách je marná, protože v okamžiku, kdy už gang takřka dopadnou, objeví se kapitán Harris a zločincům se opět podaří uniknout. Nikdo není iniciativnější než Harris, zvláště když se jedná o návštěvy starosty. Nezajímá jej však výsledek pátrání, nýbrž především a pouze kariéra. I v šestém pokračování se setkáváme s řadou oblíbených postav z předchozích pokračování, ale chybí Mahoney. S jeho odchodem jako by se z komediální série vytratila kvalita. Gagy už jsou takové nějaké obehrané a nějaká větší invence s neznámým režisérem vzala za své. Občas se ještě nějaký ten vtípek přece jen najde a vyloudí si divákův úsměv, ale než se k němu v tomhle díle dopracujeme, tak to přece jen nějak moc trvá. Harris s Proctorem to drží. 30% ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie 6: Město v obklíčení. Je to rozhodně horší než 5 díl a jde vidět, že tato série už mele z posledního, i když musím přiznat, že tam ještě pořád najdeme pár fakt dobrých, vtipných momentů. Ovšem herecké výkony hlavních představitelů, už nejsou zdaleka tak dobré jako tomu bylo v prvních dílech a ty novější postavy stojí za houby a nový hlavní záporák je vyloženě směšný. 6 díl Policejní akademie si opravdu víc, jak 2 hvězdy nezaslouží, ale přesto mám sérii Policejní Akademie rád. Příjemná oddechovka, když už nic. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy se Nick Lassard (Matt McCoy) dusí plynem a zachrání ho Hightower (Bubba Smith), je místnost plná plynu. V další scéně, kdy rozbíjí židlí obrazovku, tak už tam najednou žádný plyn není. (Zix.)
  • V scéne, keď ukradnú diamant, a kapitán Harris (G. W. Bailey) sa prepadne v obrnenej dodávke, tak nohy mu idú pod autom iným smerom ako ma natočené telo v dodávke. (Budisovie)
  • V klubu komiků Comedy Pub dělá Jones (Michael Winslow) na pódiu do mikrofonu beatbox právě ve chvíli, kdy je město bez elektřiny. Mikrofon se zesilovači je funkční i bez ní. (ČSFD)

Reklama

Reklama