Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Blood and Chocolate. Minimálně zajímavý název, který ale má ve filmu své logické zdůvodnění.. Co se samotného zpracování týče, asi bych neřekl, že se jedná o americký film, nevím, zda to je zasazením do Rumunska (ale kolik procent filmu se tam opravdu točilo, netuším), neprotřelými herci nebo snad nižším rozpočtem, ale tak nebo tak, nakonec to k tomu docela sedlo. Zejména mě překvapila proměna ve vlka - nejprve sice trochu odpor vůči té záři kolem postavy, ale než aby byly použity nějaké nekvalitní efekty, je tohle přeci jen lepší volba. Ale jinak za jedno zkouknutí to sice stojí, ale vidět znovu, po tom moc netoužím.. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo ako normálny, priemerný, nízko rozpočtový film. Celkom sympatický herci, nepodali nejaký super herecký výkon... ale snažili sa, ďalšie ich filmy snáď už budú lepšie. Príbeh nič moc, ale nápad sa mi páčil. Žiadna posteľová scéna, je ako vždy, pre mňa veľké plus. A to že šetrili na efektoch a radšej zvolili ako vlkolakov psov, mi nejako extra nevadilo... aj keď to troška potom stratilo na akčnosti (pretože bojovať ozbrojený so psom nieje zase až taký veľký problém). Dievčatá čo milujú romantiku a fantastické postavy sa nájdu v hlavnej hrdinke... chalani tu nenájdu nič, ani len nejakú povzbudivú myšlienku, akciu... Takže dievčatá, v pohode aj nad 12 rokov, dvere pre vás sú otvorené. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Totálna nízkorozpočtová zúfalosť, kde vlkolakov "hrajú" obyčajné vlky! Strašné. Žiadny zmysel pre humor a z hereckých výkonov stojí za jedinú zmienku tupý model Olivier Martinez (S.W.A.T.- JEDNOTKA RÝCHLEHO NASADENIA), čo hovorí za veľa. K tomu fádna výprava, otrasné počítačové efekty, nezaujímavý scenár, logické nezmysly a definitívnou ranou tohto vlkolačieho romantického hororu je, ako málo je o vlkolakoch. Kebyže na túto nechutnú a odpornú blbú inscenáciu nejdem do kina opitý v opitej spoločnosti, asi sa zabijem. Kino Považan 2007 ()

Noomi 

všechny recenze uživatele

Pokúsim sa obrániť to hodnotenie. Je pravda, že príbeh je umelý, neoriginálny, na niektorých miestach dokonca stupídny a občas sa môžu rumunské kulisy zdať beznádejne nízkorozpočtové, scenár sa ani neoplatí hodnotiť a...prakticky by ten film fakt nestál za nič. Ale keď sa na to pozriem z druhého hľadiska, tak tie nízkorozpočtové kulisy z Bukurešti sú naozaj netradičné, krásne, starobylé a tajomné. Potešil ma aj fakt, že som sa nemusela dívať na uslintané vypĺznuté príšery, ktoré sú nazývané "plnohodnotným vlkolakom". Nech mi nikto nehovorí, že je lepší pohľad na absolútne neuveriteľnú počítačom spackanú beštiu ako na nádherného dravého vlka. Takže z príbehového hľadiska nula ale z audiovizuálneho to u mňa proste vyhralo. ()

Rastr 

všechny recenze uživatele

Člověk od toho čeká alespoň béčkový film o vlkodlacích, možná i s trochou akce nebo zajímavým rozvětveným příběhem. Bohužel ani jednoho se mu nedostane. Film je ukrutně špatný. Špatní jsou herci, špatné jsou triky, cokoliv vás u filmu napadne jako střih, zvuk, hudba jakbysmet. Ale až na "odpad" to není, takže alespoň 1* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama