Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Koukat na to furt se fakt nedá, ale jednou za čas je to příjemný oddych, i když se IQ většiny fórů pohybuje někde kolem bodu mrazu. Mně to ale vyhovuje, protože to prostě je většinu času vtipné a to je vlastně to jediné, co po filmech tohohle typu vyžaduji. Znovu si to nepustím, ale jednou na pohodu. 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice je to o fous lepší, než předešlý díl, ale pořád je to mizerná parodie navazující svojí tupostí na Scary Movie a podobné výplachy. Vedle mizerného obsazení tu dominují "vtípky" plné sexuálních narážek, na které už jsem mimořádně alergický. Opravdu by to nešlo bez nich? Nejlepší zámořskou parodií tak zůstávají Žhavé výstřely a vzhledem k současné tvorbě nebudou hned tak překonány. 10% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v první půlhodince jsem se nasmála skoro stejně jako u jedničky, i když nafukovací pes v samém počátku byl paradoxně i vrcholem filmu. Po půl hodince už to šlo ale ze tří hvězd strmě dolů, protože se povedené vtípky vesměs poschovávaly mezi kanonádu černošských a sexistických fórků, a když se z takovejch udělá hlavní náplň filmu na úkor parodovaného materiálu, začne to být docela zívačka. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi teda líbilo víc než předchozí díl. Byla to vážně prdel. Tentokrát se inspirovali filmy Sinister a V zajetí démonů. Některé scény jsou vážně extrémní, jako například sex s panenkou. Film je plný rasistických a sexuálních narážek. Ty tam hází třeba jejich mexický soused Miguel. Samotný Malcolm to taky dost zabíjí. No prostě tak jak už to u těchto filmů bývá. "Sleduj, jak zabiju tvoje děcko!" :D ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že mě první díl bavil dost. Zasmál jsem se mnohokrát a považoval jsem ho za lepší novodobou parodii, protože ty odpady co vychází, na to se nedá koukat a Haunted house hodně vyčníval. Druhý díl už je však o něco slabší. Recyklace vtípků z dílu prvního mi nepřišla moc vtipná, ikdyž to Wayans převedl ještě na větší úroveň trapnosti. Nemůžu říct, že jsem se u něčeho nezasmál, ale už to nebyl tak intenzivní smích, spíše jen pousmání. Potěší nějaké zajímavé narážky(třeba ta na Scarie Movie mi přišla hodně povedená), dobře zparodované některé situace z oblíbených nových duchařin a casting taky není vyloženě zlej. Některé scénky pobavily, některé stály za hov*o a ještě potěšilo pár hororových efektů. O třídu horší, ale pořád to tak nějak nenudí. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama