Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Nejprve chci říct, že "film" má sotva 1 hoďku a 15 minut, takže zdejších 90 minut neberte vážně. Pokud neexistuje nějaká SE. Ale zdejší hodnocení berte ZATRACENĚ vážně!!! Už trailer, (který je zrovna tak vtipný, jako film sám), se nás snaží přesvědčit, že to je (cituji): "od tvůrců, kteří viděli příliš mnoho filmů". Tohle jim neberu, ale mohli by se taky podívat alespoň na jednu parodii, ať si kurva uvědomí, jak se to točí!!! (Pro příklad: Připoutejte se, prosím 1 i 2, nebo by mohli zkusit některou z Bláznivých Střel, ať už to bude 1, 2 nebo 3. A to vůbec nemluvím o Žhavých výstřelech 1 nebo 2.) A to jsou jen ty, na které si vzpomenu. Takže, pokud jste považovali dřívější výtvory této povedené dvojky za odpad!, tak na tohle radši opravdu nekoukejte. Radím všem dobře, tomuto se vyhněte opravdu velkým obloukem!!! ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já jsem se popravdě docela pobavila. Sice fekální a sexový humor mi místy přišel až dost trapný a nektěré scény byly až tak přehnané, že byly spíš ubohé, než vtipné, ale některé gagy a nápady mě skutečně rozesmály. Prostě když se při katastrofě začnou nesmyslně objevovat hrdinové, na které spadne kráva, těhotná Juno a princezna feťačka nebo muzikál ze střední mě skutečně pobavily. Absurdní nelogické scény nedávající smysl mě prostě po těch všech Bergmanech, Pasolinech a tarkovských pobaví. ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád stupidní humor, ujetý humor, nechutný humor, černý humor, debilní humor, humor, který si najde jen omezenou skupinku vyznavačů, brutální humor.... Nic z toho ale Disaster Movie neobsahuje, naopak, je až na pár (možná pár doslovně) ojedinělých výjimek, přeplněnej TRAPNÝM humorem. A ten já rád nemám. Tohle je prostě hnus, kterej by mohl soutěžit o titul největší píčoviny např. se Závadou Blair Witch. Jediný, co mě alespoň trošičku bavilo, byla sfetlá princezna z kanálu, kvůli ní bych byl možná ochoten přemýšlet o jedné hvězdičce. Reklamní heslo hlásá, že je to od tvůrců Scarie Movie, měli tam dodat že až od tvůrců třetího a čtvrtého dílu, bratři Wayansové by takovouhle sračku nikdy nenatočili. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Parodie v dnešní době klesly skutečně hluboko. Na druhou stranu ovšem ve výběru dvojníků pokročily podezřele daleko. To ale nic nemění na tom, že je tenhle film pln fekálního humoru a skutečné parodie je tam jak šafránu, dalo by se to spočítat na prstech jedné ruky. (a pro aspoň minimální přehled musíte mít viděno skutečně dost filmů) Za zmínku stojí tak maximálně Beowulf, Juno a Princezna. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $14,190,901Tržby Celosvetovo $34,816,824Tržby za predaj DVD v USA $7,875,617 //počet predaných kusov 372,807║ Neuveriteľné čo táto režisérska dvojica dokáže točiť ale treba uznať že ich predošlé kúski boli dokonca o dosť horšie než toto čo navarili. /0%/ ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama