Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Dala bych pravou ruku za to, abych měla obě ruce pravý.“ Nechápu, jak tohle zvěrstvo mohl někdo nazvat parodií. Ano, ve filmu se objevují různé postavy z hororových příběhů, ale toť vše. Nezaznamenal jsem snad ani jednu vtipnou scénu, zato jsem musel přežít spousty a spousty nechutností, hovadin a nesmyslností. Korunu tomu dala postava Leslieho Nielsena, kterého jsem litoval a zároveň jsem nechápal, proč se této šílenosti účastnil. Příběh defakto neexistuje a postavy jsou nesympatické až na jedinou výjimku, Desi Lydic, která byla opravdu roztomilá. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Asi tak tři vteřiny jsem uvažovala nad jednou hvězdičkou kvůli těm jedněm kozám a Nielsenovi, ale nakonec ne no. To bylo opravdu hodně špatný, přístě si ke snídani pustím něco osvědčeného, hlavně už neexperimentovat s filmy s hodnocením 32%. Já bych svým soukromým hodnocením dala tak 15%. Pořád jsem čekala na nějakej kult, nějakou scénu, která to celé rozsekne, nějaké vyvrcholení. Ale nic nepřišlo, vtipe vylez, samozřejmě, že od parodie nečekám super pointu, ale scénář by měl být natolik humorný, aby byl vůbec důvod takový film točit. Zde to bylo slabé konstantně od začátku do konce. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že dam ještě někdy parodii tak vysoký hodnocení. Protože jejich kvalita je poslední dobou silně odpadová, ale tady se za to nestydim. Film má příběh a neni jen slepencem fekálních trapnejch vtipů. Občas se sice najde něco, co s tim hraničí, ale i když neni tenhle film vrcholem žánru jako Třeba Žhavý výstřely, dá se celkem snesitelně snést. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Pro podobný filmy mám od dob Scary Movie (jedničky...) zvláštní slabost.... ale stará matematická pravda praví že co je moc, to je moc... V dobách, kdy jsem viděl SM 1 mi taky bylo něco okolo dvanácti let... A od té doby už sem se asi na věci začal dívat trochu jinak... Tak alespoň za tu nostalgii... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, je to demence tezkyho kalibru, hlavni ctyrka ve slozeni tlustej cernoch prevlecenej za supermana, naprosto vymastena devka, pipina prevlecena za indianku a hlavni bouchac Helsing vypadajici z nich sice nejnormalnejs, ale stejne desny hovado, se vydavaj dorucit pornace do mestecka plnyho hororovejch legend. Ani bych nerek, ze to je parodie nebo pocta zanru, tohle je regulerni urazka znamejch hororovejch ikon, takze Leatherface ma vysavac misto motorovky, panenka Chucky je zjizvenej harant vystrkujici prdel, Freddie ma mimo nozu na rukavici i kartacek, rtenku a dalsi voloviny a samozrejme dojde i na utirani se na zachode, Michael Myers vypada jak cinan, Pinhead ma v hlave zabodany sipky a injekce a samozrejme nechybi maskot podobnejch sracka komedii Leslie Nielsen, tentokrat jako tlusta zenska, do toho sem tam nejaky kozy nebo nechutarna. Proste demence tezkyho kalibru, kde se vsichni chovaj jak naprosty hovada, atmosfera miziva, natoceny nic moc. Jenze to je ten typ filmu, kterej je tak super dementni, ze se mu clovek proste musi smat a obcas sem se nesmal jen tomu filmu, ale i naky ty scene, protoze sem tam se precejen neco vtipnyho podari. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama