Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Devadesátá léta se opět potvrzují, nejen jako nejlepší desetiletí z hlediska hudební branče, ale rovněž jako zlatá éra výborných parodií. O tom, že to na Žhavé výstřely nemá, se tu nikdo nehádá, protože na ty nemá nic, ale i tak se jedná o dosti zdařilý kousek s řadou perfektních vtipů, který narozdíl od dnešní tvorby nesklouzává k trapnosti a to se cení. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní, vkusná a vtipná parodie na celou řadu slavných hollywoodských bijáků. Docela mě překvapilo, že Samuel L. Jackson hrál v takovéhle věci, ale i díky němu jsem se opravdu bavil a několikrát mě Nabitá zbraň opravdu rozesmála. Škoda, že takovéhle filmy se už netočí, jelikož dnešním tvůrcům parodií chybí většinou smysl pro vkus. Možná je to i dnešní dobou a dnešním filmovým publikem. No škoda. Velká škoda. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Musel jsem hodnocení zvýšit až na 5 hvězd, protože to je neskutečně nadupaný film různými pokusy o vtip. Jistě, dost z nich je trošku slabších, některé jsou až moc přehnané, že kazí dojem, ale to u filmů, které se snaží být parodií, do jisté míry ignoruji. Takže ve výsledku film, který si určitě ještě několikrát pustím. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak o tejto paródii som až do jej náhodného zhliadnutia nevedel, a prekvapilo ma to - jednak to, že som o takej skvelej paródii nevedel, jednak, že nie je až takou "slávnou" paródiou aj napriek množstvu cameí známych hviezd. pri hodnotení treba brať do úvahy špecifiká tohto zvláštneho žánru a ak človek tieto špecifiká a znaky ovláda a pozná, akceptuje a oddá sa len čistej zábave, musí uznať, že Nabitá zbraň je naozaj VYNIKAJÚCA PARÓDIA - asi najlepšia akú smo videl. Bavil som sa ako malý, normálne som našiel svoje kultové dielo tohto inak podivného žánru. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu, že se tady jedná o parodii hlavně na Smrtonosnou zbraň i když tu jako tradičně najdete odkazy i na jiný akční pecky, tak očekávání byla nemalá a naštěstí nezklamala. Nutno uznat, že Estevez a Jackson jsou dobře obsazeni a stylisticky navíc ještě co nejvíc upraveni aby se podobali na Gibsona s Gloverem. Výsledkem je stará dobrá parodie klasickýho stylu u který je mi jenom trochu záhadou, že nezabodovala víc v kinech a tak z chystaného pokračování nakonec nic nebylo. Škoda.80% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)

Reklama

Reklama