Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak už to začíná trochu drhnout a upřímně řečeno série Paranormal Activity kterou si tohle pokračování bere na paškál především mě nikdy moc nebrala, ale po takovým nijakým úvodu se to přeci jenom aspoň trochu rozjede i když je to z větší části založený na podobných fórech jako předchozí dvě pokračování tak je to pořád přeci jenom o trošku lepší než mizerný druhý díl a i za to nejslabší možná trojka a taky za to, že už je konec.50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší rozměr tenhle úpadek jedné série získá, dáte-li si ho ve stejný den, jako A Haunted House 2. Chtějí-li Weinsteinovi ještě někdy vyprodukovat výbornou část Scarie Movie, měli pokorně s prosíkem zase zaklepat u Wayansů. Protože pětka Scary Movie je sice lepší než předchozí čtyřka, ale jen o trošku. Je-li HH2 nabušené výbornými, zábavnými a funkčními vtípky, v SM5 na jeden takový vtípek přijde dalších cca 20 miut nudné a suché vaty. Pokouší-li se v rámci možností HH2 o pestré a originální vtípky, SM5 jede dál pořád jen v tom samém padání, bouchání a trapném ksichtění. Ono je svým způsobem zázrak, že se parodická série dočkala už tolikátého pokračování, ale ta cena za to je příliš vysoká. Značná část druhé * je za Lindsay. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly sem měl celkem rád. Tenhle znova vidět nepotřebuju. Fórky tam nějaké byly, ale nic kule rvoucího. Všechno je to takový spíš trapný. Kupa scén, které se pojetím nehodí ke zbytku. Např. hned na začátku začnou Lohan a Sheen souložit, a celé to to zrychlí a na posteli se dějí úmyslně nesmysly. A takových scén, které nezapadají ke zbytku je to plné. Neříkám, že to v předešlých dílech nebylo, ale tam to měli celkem dobře vypoměrované a dobrých fórů bylo víc, že tam mě to bavilo. U tohohle pátého dílu ale vše odflákli. To, jaké horory spojili dohromady, to bylo celkem pěkné, ty další filmy z jiných žánrů už tolik ne, to už bylo takové navíc, takže potenciál tam celkem byl, ale využili ho prabídně. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Od třetího "Scary movie" jde série s humorem ve šlépějích parodií 80. let (určitě za to může i fakt, že se do díla vložil Zucker) a přestože se zde mísí humor neskutečně debilní, infantilní, průměrný i skutečně vtipný, mě to překvapivě vyhovuje. Film má něco málo přes hodinu a řada fórů se opakuje, nebo je jednoduše trapná, ale zároveň je zde několik scén, (párty s vysavači jsem si dal několikrát po sobě, ačkoliv neměla pro příběh žádný význam) které mě opravdu rozesmáli. A to se mi tak často nedaří. P.S. tentokrát se parodují hlavně snímky "Mama", "Paranormal activity" a "Černá labuť". ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)
  • Ve scéně v čase 1:06:24 si lze všimnout, že se Danovi (Simon Rex) objeví v ruce kříž, který ale v čase 1:06:34 již nemá. (dc125)

Reklama

Reklama