Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý gaskoňský šlechtic d´Artagnan přijíždí do Paříže, aby se zde ucházel o místo královského mušketýra. Zde se také seznámí s Athosem, Porthosem a Aramisem a spolu čelí hlavně intrikám kardinála Richelie... Další z nejrůznějších zpracování nesmrtelného Dumasova příběhu o třech mušketýrech, lásce, cti, intrikách, odvážných mužích a krásných ženách a putování za královninými přívěsky (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Veniss odpad!

všechny recenze uživatele

Slátanina, pokud jsem Třem mušketýrům z roku 1993 dala 1*, tak tenhle bez připomínek letí rovnou do záchodu. ()

Bilky odpad!

všechny recenze uživatele

Len vďaka zlému počasiu, Veľkonočnej nude a prejedaniu sa môžem vďačiť za to, že som zhliadol asi 15minút tohto "skvostu". čiže to bude veľmi neobjektívne hodnotenie, pretože určite sa potom film zmenil a herci začali naozaj hrať a nie len predstierať, režisér to zvládol a aj kameraman prestal používať tie debilné žabie pohľady. Chcel som dať jednu * za triky ale potom som si uvedomil že to je historický dobrodružný film podľa DUMASA a nie fantasy-thriller s parodizujúcim scénarom. Jedným slovom: Úbohé! ()

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Ach jo, opět další nepodařené ztvárnění dobrodružství Dumasových mušketýrů. D´Artagnan vypadá spíš jako perský válečník a Milady nečaruje jen svými půvaby, ale rovnou kolem sebe metá ohnivé blesky a střídavě se zjevuje a mizí kde se jí zachce. To už je vážně příliš. Ve vlně zájmu o fantasy filmy je to jistě dobrý nápad obohatit film o prvky mystičnosti, ale to by se postavy nesměly jmenovat Athos, Porthos a Aramis. Upřímně je to na odpad, ale přece jen dám jednu hvězdičku za kostýmy, milovaný Périgord a proto, že se na tom Česká republika podílela v koprodukci. Možná by se už filmaři měli přeorientovat z Dumasových předloh na skutečné osudy panovníků, třeba Františka I. nebo právě Ludvíka XIII. Alespoň mně by tím udělali radost. ()

Planchet 

všechny recenze uživatele

Takhe ne pánové, takhle by to teda nešlo... Čarodějnice a Mušketýři? Opět se ozývá ta moje pověstná prchlivost při lpění na tom aby se věci nazývaly pravými jmény, ale nemůžu si pomoc... Jmenovat se to třeba "Lopez a tři podmáslici" vymazat všechna jména (a náznaky reálií) spojená s mým oblíbeným románem a prokázat alespoň trochu soudnosti při výběru herců, asi bych film nevychvaloval do nebes, ale nebyl bych ani po jeho shlédnutí roztrpčen nad do nebe volající nestoudností tvůrců.... Neuvěřitelný paskvil! ()

Reklama

Reklama