Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

FIBO 

všechny recenze uživatele

Střet dvou generací a nikdy nekončící soupeření s tou "druhou" stranou. Další důkaz o tom, že lidé znají Michaela Rapaporta nejen z Prison Breaku. K tomuhle projektu jsem se dostal spíš jako slepý k houslím, ale o to jsem pak byl víc příjemně prekvapen. Příjemná oddychovka, která na sobě nemá nic speciálního a která se v dnešní době nepokouší vykrádat starší zdánlivě podobné projekty. Co si budeme povídat, některé díly jsou slabší, většinou je však s naprostou noblesou splněn účel - divák se baví. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jenom dvě série? Opravdu? Vážně? Některým rozhodnutím pánů dramaturgů opravdu nerozumím!?!?!?! Do každé rodiny implantovatelné rutinní války, které mezi s sebou vedou pro scit-com charakterově typičtí členové židovsko-křesťanské rodinky totiž nejsou obvyklou pásovou výrobou made in strýček Sam, ale alespoň za mne osobitým nadstandardem. Sexuální, náboženské nebo rasistické narážky ala decentnější Lucky Louie versus rodinné souznění, symbióza a pohoda ala drsnější Cosby Show…..něco jako hledat, kde má čmelák žihadlo! A že Michael Rapaport není schopen utáhnout komediální seriál…….naopak, on se pro podobnou roly narodil. ()

Reklama

čolek 

všechny recenze uživatele

U komedií vám může stačit, jenom když dokáže rozesmát, a tenhle seriál to umí perfektně. Především Rapaportovi sedla role úplně dokonale, na jeho hlášky, například když má letět v jednom letadle s arabem nebo se snaží zachránit svět, nelze zepomenout. 261 a stále stoupá - to je mimochodem počet dní, kdy už mě mají moji teď už šťastní rodiče pryč z domu :) ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Michael Rapaport sa možno viac hodil do Prison Breaku, ale nemôžem povedať, na ktorý formát je vhodnejší, pretože v pár častiach My name is Earl sa mi celkom páčil. Rodinná vojna je slabučký priemer, videl som aj v original jazyku, takže pre český dabing tak nízke hodnotenie určite nebude. S tými 78% si asi robíte srandu, také Dva a pol chlapa je imho omnoho, omnoho lepšie. Každopádne mamičku tu majú luxusnú :D ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Docela to ujde. Sice to nevybočuje z nekonečného zástupu amerických sitcomů, ale nápad s individuálním komentářem jednotlivých situací je docela zdařilý a seriál zachraňuje (alespoň podle mě) od zařazení do škatulky s nápisem "Trapné"...DOPLŇUJI: po shlédnutí dalších dílů, dávám o hvězdičku víc...nevypadá to tak zle a vážně jsem se několikrát upřímně zasmál:-) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama