Reklama

Reklama

Zastav a nepřežiješ

  • USA Crank (více)
Trailer

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (984)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Výborná nonstop jízda, ani na chvilku nenudí, adrenalin střídá lechtání bránice, hlavně v kontrastu ultradrsnýho Stathamova zabijáka s jeho přítelkyní, klasickou blondýnkou z vtipů (nic proti blondýnkám). Na pět hvězdiček to ale přesto nevidím, Jason mohl svého drsoně přece jen občas odlehčit, polevit zarputilý výraz a trocha ironie ve stylu McLanea by neškodila, akce je místama krapet chaotická a taky mi chyběl pořádnej souboj beze zbraní, na kterej jsem se těšil. Jinak super. ()

1945 

všechny recenze uživatele

Jason Statham u mě zabodoval i v tomto snímku, který je vyjímečný už jen tím, že postrádá happyend. Holt ,,čínskej sajrajt" udělal svý a Chelios měl po dvojité dávce už dvojnásobnou nulovou šanci na přežití. Ale rozhodně jsem nebyl zklamán - film je pro mě čtyřhvězdová solidní gangsterka ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

V rámci mezí, v rámci škatulky, v rámci žánru, v rámci možností, v rámci rozpočtu, v rámci špatného vkusu i v rámci zvrácenosti, jedním slovem, Dokonalé.;) ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když vám magoři stříknou do krve Čínskou sra*ku? Začnete natolik slábnout a když nemáte adrenalin vás podrží při životě. Chevy Chelios musí bojovat... a v tomdle filmu se mu to docela daří. Grat Jasonovi... ()

misik95 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě blbost, která na mě velice zapůsobyla a pobavila na zahnání nudy a skvělé pobavení skvělý film ... scéna jak do sebe lije jednoho redbulla za dryhým nejlepší. Ten konec byl " zajimavý " ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

V žánri by som určite vymenila slovo thriller za slovo "komedie" :-) ....alebo ten beh po meste s holým zadkom a v nemocničnej košeli, ktorá mala akože zakryť vpredu to, čo mu spôsobil ten epi..neviem čo, mám brať vážne? :-) Jason si opäť zahral supermana, ale keby nevypadol z toho vrtuľníka, tak to by už bolo fakt science fiction :-) ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Zastav a nepřežiješ?? Myslím, že jsem to v půlce filmu zapíchl - zastavil... A co myslíte?? No PŘEŽIL .. !! Protože mu to politicky myslelo :)) ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Velice slušná akční podívaná, která se ani na vteřinu nezastaví, naplněná adrenalinem a suverénním Stathamem, jen konec mě poněkud zklamal. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Hey doll, looks like I let you down again. It's like all my life I've just been going, going, going. Wish I'd taken more time to stop and smell the roses so to speak. Guess it's too late for that now. You're the greatest, baby." Komentář může obsahovat spoilery. Když se řekne akční hrdina, nenapadne mě Rambo, Terminátor, žádná role Stevena Seagala ani Chuck Norris. Vždycky si vzpomenu na Jasona Stathama alias Cheva Cheliose. Ten chlap je drsňák. Nevím jak tento film okomentovat, prostě se jede ve zběsilém tempu a to se mi líbí. No ještě aby se jelo pomalu, když by mohl Chev chcípnout. Ale on se ani na chvíli nezastaví (jen když se musí spolehnout na taxikáře nebo svou pěknou holku) a nepřestane zuřit, dokud na své cestě nezabije všechny, kteří jsou zodpovědní za to svinstvo v jeho krvi. Normálního člověka by to zabilo, ale jeho ne. A to díky radám doktora, který si na svého oblíbeného klienta vždy najde čas, a taky díky nejlepšímu live-sexu, který kdy čínská čtvrť zažila. Ani nevím, jak se do filmu mohlo vejít tolik super scén. Useknutá ruka, šicí stroj, všechny s Eve, vaflovač, jízda na motorce v nemocniční košili a nakonec pád z helikoptéry a odchod ve velkém stylu. Takhle umírá hrdina. Jenže Chev Chelios nikdy neumírá! ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Zběsilý film, který místy příliš nedává smysl. Díky ukrutnému tempu o tom ale divák naštěstí nestíhá tolik přemýšlet. Statham je pro takovou roli jako zrozený a bavil jsem se především díky němu. Výhodou je i velmi krátká stopáž. Pohodová čtyřhvězdičková akce. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to, že rejža dostal chuť na nějakej ten bonbónek z filmu a na Jásona moc nezbylo. Takhle nadopovanou figuru si představuju opravdu jinak. Celkově snaha o adrenalin je, ale ke mě nedošel. Zachránila to chvilková originalita a vtip. 60% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jason Statham jako nájemný vrah, kterého otráví čínským jedem, který může blokovat pouze zvýšeným adrenalinem , čili akce od začátku do konce ve zběsilém tempu. Bizarní námět ztvárněný v béčkové akční jízdě. Ulítlé, ale zapamatovatelné. Partnerku mu hraje Amy Smart, kterou si pamatuji z Roadtripu. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Crank je nejspíš jednou z mála příležitostí, ve které je možné vidět Jasona Stathama v akci. Myšleno jeho akci v Chinatown s Eve, nikoliv běhání, střílení, mlácení... Tahle klasická akce není úplně převratná, což ale pod rychlým tempem filmu a především tunou nejen kamerových vychytávek vlastně tolik nevadí. Ty však mají i svá negativa, všeho moc škodí a tady se to projeví (okouká) příliš brzy. Podobně je na tom i Statham se svým univerzálním výrazem, přitom jinak do role sedne. Do nálady mi však tahle klipovitá "herní adaptace" sedla velmi. 70% ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Protagonista, Chev Chelios, je zmrd, kterej se nemůže zastavit, což je zápletka, která šlape na plyn. Nejen to. Je zábavná podívaná i proto, jaký je protagonista hovado a co během filmu vyvádí. Všechno to drsňáství, co Statham, předváděl po dvojce Crank (kterou rovněž doporučuji) až do dnes, je jen slabým odvarem či pózou. Já však mám rád urvané přehroty a zde se toho dostane požehnaně. Škoda jen, že to není lépe natočené. ()

Phoppy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase jednou naběhl...vidět tento film v kině nebyl totiž zrovna nejlepší nápad ( za normálních okolností bych šel na něco jiného ale momentálně je v kinech velke h... a toto mi připadalo jako nejmenší zlo) a i když nemůžu říct že bych se zrovna nudil (místama jsem se dokonce zasmál) celkovy obraz je dosti bídný...nápad ma svým způsobem určitou originalitu, ale žádny zázrak to rozhodně není...zkrátka film drží nad vodou par vtipných scén a opravdu mě zaráží že má na svou kvalitu dosti vysoké hodnocení...je to ovšem jen můj názor... ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Já byl nadšenej. Přesně jsem věděl co od filmu čekat a nejsem zklamán. Nepřetržitá jízda, plná adrenalinu. Cool. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Nabušený akční videoklip s ultrasympatickým cool Stathamem, sexy Amy Smart pobíhající v roztrhaných šatech, a spoustou akce, která je ale občas natočena trochu nudně - to je za hvězdičku dolů. Jinak tohle točit třeba Michael Bay - áááá to bych se asi na místě zbláznil:-) ()

MedullaO. 

všechny recenze uživatele

Ja nevim...Jason Statham byl pro me velmi fajn herec po zkouknuti filmu Guye Ritchieho..ale ted co toci za divny akcnaky, uz ho nemam tak rad...Tenhle film je snad trochu lepsi svym zajimavym napadem, ikdyz po pul hodince pohled na beziciho, upoceneho plesouna take zacina nudit.. ()

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama