Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Hoši z gymnázia si natočí svůj slasher a...............ejhle, ono to vyjde na DVD. No to fakt čumim. K filmu řeknu jen to, že optikou amatérského filmu (kterým film bezpochyby je) je to průměrný, v některých momentech podprůměrný snímek. Z profesionálního hlediska odpad jako Brno. Docela mě taky udivilo množství slavných herců. Hlavně Morávková a Brabec byli cool, ale nejlepší byl Štěpán Turek. Do příštího filmu bych prosil Ernesta Lieskovce. ()

venom14 odpad!

všechny recenze uživatele

Já viděl Vřískot,já vím o jaký film se náš debilní režisér snažil.Proč se snažil napodobit klasiku?Herecké výkony méně než nulové,kamera více než otřesná,atmosféra uspávající,pár nechtěně vtipných momentů.Sračka nejvyššího kalibru,pro kterou je označení odpad lichotka!Jěště musím dodat,že jestli chcete dobrou komedii,sežeňte si tohle,smíchu bude víc než dost! ()

Reklama

TonySad odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy se ohromně bavím nad českými horory. Nepřekvapilo mě, že nejde nic vidět, ani kvalita zvukových efektů při bodání nebo lámáni vazů, ale co mě překvapilo byla naprostá genialita vraha. Jak se vždy přesně schoval tam, kam měli ostatní namířeno. Jeho smysl pro překvapení byl naprosto nadlidský. To jak věděl, kde se kdo nachází, zatímco ostatní puberťáci neměli ponětí, kde najedou toho či toho. Opravdu vrah génius s tupým nožem a zarovnanou špičkou. Ještě aby se někomu něco stalo... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Takže první český slasher... Začnu tím, co mě potěšilo... Docela vysoký bodycount, i když, mohlo to být trochu větší gore a více než slušná hudba... Horší už je to s "herci"... Řekl bych, že pro drtivou většinu z nich je Čepel smrti první setkání s kamerou, což je vidět hlavně ve chvílích, kdy se ve filmu objeví opravdoví herci, např. Miloslav Mejzlík... Ale to by ani tak nevadilo, behěm sledování filmu jsem si na neherecké výkony docela zvykl... To, že film víceméně vykrádá Vřískot a Tajemství loňského léta, mi taky nijak zvlášť nevadilo... Co mě štvalo celou dobu, byla levnost filmu, která byla viditelná v každém záběru, nepoužití jakýchkoliv filtrů a předabování herců, to se opravdu nepovedlo... A taky, že se ve filmu neobjevila ani jedna bradavka, to u slasheru považuju za dost zásadní nedostatek... Nezbývá než doufat, že Čepel smrti je jedna z prvních vlaštovek české hororové scény a že se v nejbližší době urodí mnohem více českých hororů... Kvalitnějších hororů... ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Bratia Kučerovci sú zjavne veľkí fanúšikovia Vreskotu, majú snahu, no nemajú talent. Akurát okato vykrádajú, technická stránka je mizerná a o kvalite scenára či hereckých výkonoch sa tiež príliš hovoriť nedá. Ale vykrádajú až do takej miery, že ich zbierka najhorších slasherových klišé a inde videných scén je občas vlastne aj celkom zábavná, dvojnásobne to platí aj o samotnom závere. Ako amatérsky film na youtube by svoju úlohu Čepel smrti v zásade plnila, škoda len že bola vydaná aj na DVD a dokonca ešte aj predabovaná kvalitnejšími hercami. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama