Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 579)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatraceně povedená arkádovka, která si zasloužila mnohem lepší dějovou kostru. Příběh samotný je jednoduchý, ba až banální, ale Wrightova režie spolu s neodolatelným a neskutečně zábavným videoherním kabátkem jej vytahují nad průměr. Průser nastává ve chvíli, kdy se styl okouká. Snímek plný hříček a neskutečných nápadů však stojí za zhlédnutí. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Prostě pecka ... Jednak naprosto originální, na první pohled úplně ujeté, ale ve skutečnosti neuvěřitelně sympatické a milé ... Osobně, jako "věčná oběť" videoher, počítačových her, konzolí, Street fighterů, Mortal Kombatů, pouličních bojovek a dalších milionů videoher a stejně tak osobně jako věčná oběť (ne)vydařených lásek, úletů, zamilovaností, nesmyslných i "smyslných" vztahů, jsem si film naprosto zamiloval ... Tady ani nejde o špičkovou akci,úžasný vizuál, naprosto "wtf" nápady a úlety svištící celým filmem, ale hlavně o tu krásnou pravdu o lidských vztazích, zamilovanosti, lásce, o to co chceme a nechceme, o to jak ani nevíme co vlastně chceme ... Prostě Super-ujetá-vysmátá šílenost plná krásné pravdy o zamilovanosti a složitých vztazích ... Osobně je mi strašně líto, že jsem občas ve svý minulosti neměl 1UP (jeden život) navíc ... :-))) ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Perfektně obsazené komiksovo-videoherně-filmové třeštění s novým typem chcípáka, který se sice plácá ve vztazích a vůbec životě a hraje ho rachitický Cera, ale babu svých snů sbalí okamžitě a stejně tak i početné soky v lásce kosí bez výcviku u pana Myagiho, hned v prvním kole. Famózní přechody mezi scénami, boží souboje, ultraležérní gay Kieran Culkin a jako vždy rozkošná Anna Kendrick. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Když má někdo nakoukáno, načteno, naposloucháno, nahráno a ještě k tomu umí točit tak, aby to bylo dokonale zábavné, není co řešit. Během projekce jsem chtěl skandovat a hlasitě fandit, po skončení jsem toužil znovu k pokladně a ještě si to dát nášupem celé znovu. Takový gejzír stylovosti nelze pobrat napoprvé. Letos už druhý film, kde vynalézavá britská filmařina natočila za hollywoodské peníze neskutečnou šlehu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se tu špatně srovnával s tim, že zrovna největší honimír posledních let Michael Cera tu má hned několik holek a všechny šmejdy tu řeže, ale ten videoherní styl jakým to je natočený to všechno smazává a dostává to do takový absurfní polohy, kdy ani nevadí ,že tu zrovna Cera dělá nějaký šílený kung fu kopy, jelikož to působí prostě jak mortal kombat nebo street fighter před patnácti lety na nějakým automatu, což bylo nprosto dokonalý, navíc teplej Kieran Culkin nemá chybu a americkej Jan Čenský Brandon Rauth si tu střihnul úžasnýho vegan-záporáka. Akorát ja bych si vybral Ellen Wong, ale to už je jiná kapitola, každopádně Edgar Wirght originálníma nápadama teda nešetřil ()

Galerie (141)

Zajímavosti (67)

  • Ellen Wong (Knives Chau) sama vytvořila pro svou postavu tričko "Sex Bob-Omb". (Othello)
  • Dubléři Lucase Leeho jsou skuteční kaskadérští dubléři jeho hereckého představitele Chrise Evanse. Pouze čtvrtina z nich je mu podobná. (Sartorius)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama